‘Havhavhav’, 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,856
Puanı
1,060
Lvbel C5’in oldukça konuşulan ‘HavHavHav’ şarkısının klibi 100 milyon izlenmeyi aştı.

Klibi 24 Ocak 2025’te yayınlanan şarkının sözü-müziği Lvbel C5’e ait. Klibin yönetmenliğini ise Fynn üstlendi.

Dinlerken tek kelime anlamıyorum desem yeridir. Yüksek seslede dinlemediğim için olabilir, böylelikle dilini bilmediğimiz bir yabancı şarkı gibi geliyor kulağa ve alt yapısı güzel. Yabancılara hitap eden bir müziğe sahip.

Ayrıca şarkıyı ilk dinlediğimde istemsizce bu şarkıyı mırıldanmıştım.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Lvbel C5’in oldukça konuşulan ‘HavHavHav’ şarkısının klibi 100 milyon izlenmeyi aştı.

Klibi 24 Ocak 2025’te yayınlanan şarkının sözü-müziği Lvbel C5’e ait. Klibin yönetmenliğini ise Fynn üstlendi.

Dinlerken tek kelime anlamıyorum desem yeridir. Yüksek seslede dinlemediğim için olabilir, böylelikle dilini bilmediğimiz bir yabancı şarkı gibi geliyor kulağa ve alt yapısı güzel. Yabancılara hitap eden bir müziğe sahip.

Mosi’nin dinlerken anlamadığı şarkı bile , poğaça yanaklımı tokatlıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi

Who Lets The Dog Out şarkısını çok duyuyordum, kimin söylediğini bilmiyordum :A Güzel şarkı.

Lvbel C5, şarkısında "havhavhav" demiyor bile. Ama Baha Men yapınca güzel, Lvbel C5 yapınca kötü oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
hiç bir şey anladım dedim altyazılı dinliyeyim belki sözler vurucudur yok yine olmadı
bu kadar izlemesi meraktan gelen bir şey olsa gerek sosyal medya çok gereksiz ,anlamsız şeyleri de şaha kaldırıyor

Araba sürmeyi ögrettigim birinin müzik listesinden dolayi :A (o kadar cok yeni isimlere denk geldimki kendimi 18-20 yaslarinda hissediyorum bu ara :A )
Vay, araba sürmeyi öğretiyon demek iyiymiş :A O vesileyle yeni isimler keşfetmiş oluyorsundur :A

Ruhun genç zaten senin, bu ara daha da genç hissediyormuşsun. Ne güzel :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam