şok şok şok flaş flaş flaş kurtlar vadisi pusudan inanılmaz rekor

ben demıyorum reytıng şikesi dıyor devletın savcısı dıyor hakımı dıyor ama sen konuyu başka tarafa cekıyorsun.bu değişmez bır gercek.daha sonuçlanmadı ıftıra atamam ama şunu unutma şuyu vuukundan beterdır.yada ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

devletin savcısı der tabi

reytingden darbe alanlar yenilgiye uğrayanlar devletin savcısına başvurur savcı kim bağımsızmı değil?

kimin savcısı başbakanın memuru,

başbakan kendisine bağlı kendisinin yolunu takip eden kurumlara kişilere yol açmak ister bunuda bağımsız kuruluşları yok etmekle sağlar bakarlar AGB tarafsız dünyaca ölçüm yapan şirket yalakalık yapmıyor anında bir numara çekip duman çıkarırlar bir yerlerden sonrada iftiralar başlar çamur at izi kalsın

o savcılar emir kulu denileni yapar sonuçta ne olur sıfıra sıfır elde var sıfır

ama bu arada amaçlanan gerçekleşmiş olur iftira attıkları şirket türkiden çekilir ortam her ayara gelecek ölçüm şirketlerine kalır

durumun farkında olmayan sizler ise diziniz düştüğü için yalandan çıkarılan dumanı kanıt diye sunarsınız ama bir sonuç elde edemezsiniz

sizin vadi iktidarla ters orantılı senaryolar şu an yapmaya başlasın

behzat ç gibi muhalif bir dizi olsun 5 ten yukarı çıkarsa bende hiçbişey bilmiyorum demektir boş günde bile 5 ten yukarı çıkamaz ..

bu ne demektir yola getirilen tüm insanların önü açılmış demektir ???

- - - Ekleme - - -

Aga mobildeyim göremem eve gidince bakarım Allah ınızı seviyosanız cevap vermeyin

vadi seven arkadaşların sana bağımlı insanlar değilki her dediğine uysunlar takas her arkadaşımız burda özgürce canı isterse yorum yapar isterse yapmaz

sen cevap veremediğin konularda bari aradan çık diğer arkadaşlar forumu paylaşsın kimseye baskı uygulama...

devletin savcısı der tabi

reytingden darbe alanlar yenilgiye uğrayanlar devletin savcısına başvurur savcı kim bağımsızmı değil?

kimin savcısı başbakanın memuru,

başbakan kendisine bağlı kendisinin yolunu takip eden kurumlara kişilere yol açmak ister bunuda bağımsız kuruluşları yok etmekle sağlar bakarlar AGB tarafsız dünyaca ölçüm yapan şirket yalakalık yapmıyor anında bir numara çekip duman çıkarırlar bir yerlerden sonrada iftiralar başlar çamur at izi kalsın

o savcılar emir kulu denileni yapar sonuçta ne olur sıfıra sıfır elde var sıfır

ama bu arada amaçlanan gerçekleşmiş olur iftira attıkları şirket türkiden çekilir ortam her ayara gelecek ölçüm şirketlerine kalır

durumun farkında olmayan sizler ise diziniz düştüğü için yalandan çıkarılan dumanı kanıt diye sunarsınız ama bir sonuç elde edemezsiniz

sizin vadi iktidarla ters orantılı senaryolar şu an yapmaya başlasın

behzat ç gibi muhalif bir dizi olsun 5 ten yukarı çıkarsa bende hiçbişey bilmiyorum demektir boş günde bile 5 ten yukarı çıkamaz ..

bu ne demektir yola getirilen tüm insanların önü açılmış demektir ???

- - - Ekleme - - -

vadi seven arkadaşların sana bağımlı insanlar değilki her dediğine uysunlar takas her arkadaşımız burda özgürce canı isterse yorum yapar isterse yapmaz

sen cevap veremediğin konularda bari aradan çık diğer arkadaşlar forumu paylaşsın kimseye baskı uygulama...
sen önce vadiyi izliyomuydunda sonradan böyle değiştin....yoksa hiç izlemedinmide böyle değiştin anlat bakem bi sen derdini anlat bakem helleee biiii...😱ffended:

sen önce vadiyi izliyomuydunda sonradan böyle değiştin....yoksa hiç izlemedinmide böyle değiştin anlat bakem bi sen derdini anlat bakem helleee biiii...😱ffended:

sayın psikoloğum bütün derdimi anlatırım sana ücrette indirim yap bari :))

sosyal güvencem yok param yok beleşe psikoloğum olurmusun :))

Aga mobildeyim göremem eve gidince bakarım Allah ınızı seviyosanız cevap vermeyin
takas okuldamısın şimdi...nereden şey ettiriyon....:unconscious:

- - - Ekleme - - -

sayın psikoloğum bütün derdimi anlatırım sana ücrette indirim yap bari :))

sosyal güvencem yok param yok beleşe psikoloğum olurmusun :))
tabii olurum....sende polatiyonomus psikolokokologgogus hastalığı teşhis ettim...türkçeye uyarlarsak polata biraz gıcık kapıyon....tedavisi belli...oturcan eve günde 3 kez yemeklerden önce ve sonra vadiyi ve özelliklede polatlı sahneleri izlicen...korkunun üstüne gitmen gerek evladım..bak bizler alıştık polata sende alışırsın ...bir süre sonra aklın uyuşmaya başlar zaten....:unconscious:

- - - Ekleme - - -

efsaneye son 5 saat 9 dakika kusur saniye...:excitement:

- - - Ekleme - - -

akşam görüşürük dostlar güzel mücadele olcak akşam...herkes üstüne düşeni yapsın....wonderfuel ...wonderfuel....görüşürük...:tıkla:

ya arkadaş ağzınıza dolamışsınız hükümet şöyle hükümet böyle .işinize gelmeyınce devletın savcısına polisine diğer kurumlarına öyle mesnetsiz bel altı vuruyorsunuz kı.eğer senın dedıgın gıbı olsaydı bugün my bu reytınglerı alabılır mıydı .en çok hükümet muhalıf bu diziye .nerde sevdıgınız dızı başarısız oldugunda hemen yaftayı yapıştırıyorsunuz .hükümete muhalıf ondan reytınlerı artmıyor.herkez yolunu bulmuş kendı başarısızlıklarının yenı adresi hükümet muhalıfı olmak.bu işler o kadar kolay deıl .şimdi intikam başlıyacak 17 reytıng aldığında ki bence imkansız buna ne kulp bulacaksınız.yıne hükümetten dem vurup bakanlara gırıp ordan bürokratlara bağlarsınız olayı.
eğer sizin dedıgınız gıbı olsaydı senınde hayranın oldugun berenın dızılerı o kadar cok reytıng alırken hükümet neredeydı.aşkı memnuyada muhalıflerdı.nıye mudahale yapılmadı.ama olmaz canım o zaman herşey haktı hukuktu herşey ıyı gıdıyordu .bana dokunmayan yılan bın yıl yaşasın mantığı.siz reytınglerı 5 sene boyunca toplarken nıye mudahale yoktu bu dızılerın bırçoğuna hükümet muhalıftı.bu çarpık şikeçi düzende o kadar çok haksız kazanç sağlandıkı o kadar çok ceplerını doldurdularkı.şimdi hepsi feveran edıyor.niye eski gibi kolay şikeli reytıng devrı bıttıde ondan .ççok zorlarına gıdıyor.geçen günlerde gold yapımın sahıbı konuşuyor.niye şimdi konuşuyor daha evvel neredeydın .çünkü eskiden düzen onlara çalışıyordu.eski çamlar bardak oldu kardeş.sen ne dersen de yada ben nerdersem dıyeyım bırbırımızı ıkna edemeyız.eski düzenden ben şikayetçiyim yeni düzenden de sen.televizyon dünyasıyla ilgili olarak bu bahsettıklerım düzen derken onu kast ettım .siyasi olarak deıl .inan bende bu dönemkı yargısal uygulamalardan rahatsızım benımde vıcdanımı kanatan bırçok olay var.

- - - Ekleme - - -

destere kardeş bu akşam şov var şova herkes davetlı

- - - Ekleme - - -

özelliklede sen

siyasi olarak deıl .inan bende bu dönemkı yargısal uygulamalardan rahatsızım benımde vıcdanımı kanatan bırçok olay var.

yukarda alıntı yaptığım kısma aynen katılıyorum diğer sözlerine katılmıyorum

doğru diyorsun o zaman siz memnun değildiniz çünkü gerçek bir ölçümde beren fark attı

şimdi memnunsunuz çünkü diziniz öne fırladı ama bu kadar memnun olmayın ocakta bu memnuniyetiniz kaybolur bana sorduğun sorunun aynısını ben size sorayım ??

vadi beren karşısında yenilgiye uğrarsa tekrar reyting şirketine saracakmısınız bu reytingler hileli diyecekmisiniz ?

belki kişisel olarak sen böyle bişey demeyeceksin ama bir çok vadici arkadaş eminim bir kulp bulacaktır

yani memnuniyet veya memnuniyetsizlik beklentilerin tatminiyle başlar beklentiler karşılanmayınca mutlaka bahane üretilir bu konuda haklısın ama bu sadece bizim taraf ve sizin taraf için geçerli değil her iki taraf için geçerli bir kural ..

inan tebrık ederım

- - - Ekleme - - -

ya tersi olusa sen tebrık edecen mı

benım oyle takıntılarım yok bız burda bırbırımıze takılıyoruz ıyı vakıt gecırıyoruz bütün mesele bu .ben sana yada başka vadı karşıtı arkadaşa asla kızmam.burdakı butun arkadaşlar butun dizilerden daha değerlıdır.

benım oyle takıntılarım yok bız burda bırbırımıze takılıyoruz ıyı vakıt gecırıyoruz bütün mesele bu .ben sana yada başka vadı karşıtı arkadaşa asla kızmam.burdakı butun arkadaşlar butun dizilerden daha değerlıdır.

bazı şeylerin takıntıyla alakası yok :) tüm arkadaşlarımızı bende severim herkeslede aram iyidir aslında ama geçen seneler fatmagül birinci gelirken tebrik etmeyip kulp bulanlar benden tebrik bekleyemez :))

- - - Ekleme - - -

tahminince sayı vermiş alkışlayın :d

sen konudan bahsettin emre şok oldum :))

biz konuyu unuttuk başka denizlere yelken açtık konu neydi?

Vadi reytinglerde 2çi siraya duşse yine başarili sayilir.
İntikam reytinglerde 2çi sirada olsa yine başarili sayilir.
İntikam Vadiyi geçe bilir ama bu sezon bir az zor gibi gorunuyor. Dizi son 2 senede kangren oluyordu ve bir kolunu kesib atmak gerekiyordu. O kol Memati oldu ve dizi inandirçiliği yeniden kazandi dizi sanki yeniden doğdu ve sapa sağlam kangrensiz. Her kim geçerse geçsin tebrik etmek gerekiyor. Vadinin rakibi Muhteşemde o reytingleri hak ediyor. Ama ben sevmesem bile çok kaliteli bir dizi tarihi olaylari atlasa bile.

Vadi reytinglerde 2çi siraya duşse yine başarili sayilir.
İntikam reytinglerde 2çi sirada olsa yine başarili sayilir.
İntikam Vadiyi geçe bilir ama bu sezon bir az zor gibi gorunuyor. Dizi son 2 senede kangren oluyordu ve bir kolunu kesib atmak gerekiyordu. O kol Memati oldu ve dizi inandirçiliği yeniden kazandi dizi sanki yeniden doğdu ve sapa sağlam kangrensiz. Her kim geçerse geçsin tebrik etmek gerekiyor. Vadinin rakibi Muhteşemde o reytingleri hak ediyor. Ama ben sevmesem bile çok kaliteli bir dizi tarihi olaylari atlasa bile.

mesaj kaliteli olursa bize tebrik etmek düşer aksini söylemek yakışmaz ..

tek itirazım intikam bu sezon geçemeyebilir demen :)

bir yazıda o kadar kusurda olsun artık :)

ama intikam rahat geçer benim görüşüm bu yönde :))

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking