ben demıyorum reytıng şikesi dıyor devletın savcısı dıyor hakımı dıyor ama sen konuyu başka tarafa cekıyorsun.bu değişmez bır gercek.daha sonuçlanmadı ıftıra atamam ama şunu unutma şuyu vuukundan beterdır.yada ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
devletin savcısı der tabi
reytingden darbe alanlar yenilgiye uğrayanlar devletin savcısına başvurur savcı kim bağımsızmı değil?
kimin savcısı başbakanın memuru,
başbakan kendisine bağlı kendisinin yolunu takip eden kurumlara kişilere yol açmak ister bunuda bağımsız kuruluşları yok etmekle sağlar bakarlar AGB tarafsız dünyaca ölçüm yapan şirket yalakalık yapmıyor anında bir numara çekip duman çıkarırlar bir yerlerden sonrada iftiralar başlar çamur at izi kalsın
o savcılar emir kulu denileni yapar sonuçta ne olur sıfıra sıfır elde var sıfır
ama bu arada amaçlanan gerçekleşmiş olur iftira attıkları şirket türkiden çekilir ortam her ayara gelecek ölçüm şirketlerine kalır
durumun farkında olmayan sizler ise diziniz düştüğü için yalandan çıkarılan dumanı kanıt diye sunarsınız ama bir sonuç elde edemezsiniz
sizin vadi iktidarla ters orantılı senaryolar şu an yapmaya başlasın
behzat ç gibi muhalif bir dizi olsun 5 ten yukarı çıkarsa bende hiçbişey bilmiyorum demektir boş günde bile 5 ten yukarı çıkamaz ..
bu ne demektir yola getirilen tüm insanların önü açılmış demektir ???
- - - Ekleme - - -
Aga mobildeyim göremem eve gidince bakarım Allah ınızı seviyosanız cevap vermeyin
vadi seven arkadaşların sana bağımlı insanlar değilki her dediğine uysunlar takas her arkadaşımız burda özgürce canı isterse yorum yapar isterse yapmaz
sen cevap veremediğin konularda bari aradan çık diğer arkadaşlar forumu paylaşsın kimseye baskı uygulama...