şok şok şok flaş flaş flaş kurtlar vadisi pusudan inanılmaz rekor

yani sen aslında vadı hayranısında polatı bahane edıyorsun.olsun gel ne olursan ol yınede gel kapımız berencılerede açık

yani sen aslında vadı hayranısında polatı bahane edıyorsun.olsun gel ne olursan ol yınede gel kapımız berencılerede açık

her dizinin ömrü taş çatlasa 3 yıldır 3 yıldan fazla devam eden hiç bir diziyi izlemem dünyanın en iyi diziside olsa değişmez bu vadi 6 yıl önce ömrünü tüketmiştir ama pana ve neco başka bir yerde hünerlerini gösteremedikleri için diziyi rezil rüsfa etmişlerdir uzattıkça uzatmışlar dibine darı ekmişlerdir :))

- - - Ekleme - - -

Bu akşam foxtayız :d
Ömer Çelakılla Kıyamete 1 kala :d

aynen bu akşam fox kaçmaz :))

tahminimde ynılmamışım bu işte bir iş var diyordum

abayda yazeteye abone sanırım başka kaynak kullanmıyor :))

- - - Ekleme - - -

le runle doğru söylüyor adama yalancı demedimki zaten seninle uğraşmazsam gün nasıl bitecek xantier :))

Benimle uğraşma çünkü senin muhatabın ben değilim. Takas muhatabın. İkimiz aynı ciddiyetle tartışamıyoruz.

allah mubarek etsın bak gel atv ye sızın küçük kıyametınız vadi var

Benimle uğraşma çünkü senin muhatabın ben değilim. Takas muhatabın. İkimiz aynı ciddiyetle tartışamıyoruz.

muhatabımı seçerken ahmet mehmet diye seçmiyorum zamana bırakıyorum espriden anlayan aklı çalışan her arkadaşla iyi anlaşırım seninle anlaşamıyorsak sorun olmaz birbirimize cevap vermemekle başlarız işe o kadar :))

- - - Ekleme - - -

allah mubarek etsın bak gel atv ye sızın küçük kıyametınız vadi var

akşam fox a bekliyorum çayna şangay ..

muhteşem bir proğram olacak :))

bırak büyük kıyameti onu allah bılır gerısı zırva ama hanı derler ya ınsanın küçük kıyametı ölümü dıye işte siz berencılerınde ölümü pardon küçük kıyametı polat gelın bıraz feyz alın kendınıze gelın belkı doğru yolu bulursunuz

bırak büyük kıyameti onu allah bılır gerısı zırva ama hanı derler ya ınsanın küçük kıyametı ölümü dıye işte siz berencılerınde ölümü pardon küçük kıyametı polat gelın bıraz feyz alın kendınıze gelın belkı doğru yolu bulursunuz

küçük kıyameti biz yaşamadık ama bundan 4 yıl önce sizin küçük kıyametiniz başladı 6 ay önce sona erdi :))

şimdi aynı kıyamet yeniden geliyor sizlere sabır diliyorum :))

bak o 4 senekı oyunları konuştuk bunun sonucundada çakma beren doğdu sizde bunu yedınız .önümüze bakalım yakında görecez .kimin için çalacak küçük kıyametin çanları

Mynette bile 1 milyon oldu akşam 17-18 bekliyorum yalnız aga 162.fragmanı 6 milyonu geçmişti

bak o 4 senekı oyunları konuştuk bunun sonucundada çakma beren doğdu sizde bunu yedınız .önümüze bakalım yakında görecez .kimin için çalacak küçük kıyametin çanları

4 seneki oyunlara inanan son 10 yılda oynanan oyunlarada inanır

berenin son 4 yıllık hükümdarlığı oyun değil tarihi bir gerçektir eğer oyunlar oynanmazsa reytingler düzgün ölçülürse tekrar sizin kıyametiniz yaklaşıyor az kaldı :))

bu akşam varya bu akşam kelimeler yetmez anlatmaya ...yemişim şirincesini mirincesini asıl kıyamet 21 den sonra perşembe anlıklarında kopacak...bu anlıkları gören mayaların dili mayalanacak..millette kıyamet koptu sancak....:aynen:

Vadiciler cevap yok kimseye yeter artık hep aynı şeyler

beren anca çakma filmlerin ve eski formatların yıldızıdır 1 tane bile doğru düzgün projede oynamadı :D

şimdi çaktım bu mayaları ....demekki adamlar polatın yapcaklarını tahmin etmişler anlıklarda...kıyamet senaryosu olarak reytingleri tasfir etmişler şifreli olarakdan ....vadinin son fragmanıymış yani beklenen...

ben demıyorum reytıng şikesi dıyor devletın savcısı dıyor hakımı dıyor ama sen konuyu başka tarafa cekıyorsun.bu değişmez bır gercek.daha sonuçlanmadı ıftıra atamam ama şunu unutma şuyu vuukundan beterdır.yada ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

bu akşam varya bu akşam kelimeler yetmez anlatmaya ...yemişim şirincesini mirincesini asıl kıyamet 21 den sonra perşembe anlıklarında kopacak...bu anlıkları gören mayaların dili mayalanacak..millette kıyamet koptu sancak....:aynen:

bu mesajı sanırım çok özenerek hazırladın hızlı heryere kopyala yapıştır yapıyorsun :))

mayaların eline geçse polat kıyamet olmasın diye baltalarla kurban ederlerdi :))

Vadiciler cevap yok kimseye yeter artık hep aynı şeyler
takas imzam nasıl olmuş aga...

- - - Ekleme - - -

bu mesajı sanırım çok özenerek hazırladın hızlı heryere kopyala yapıştır yapıyorsun :))

mayaların eline geçse polat kıyamet olmasın diye baltalarla kurban ederlerdi :))
eeeee kıyamet falan saçma olsada tek gerçek olan vadinin ezişidir....kıyamet kopmayacak ama vadi yine anlıklarda kıyameti koparacak..oda zaten rakip kanallardan başkasına zarar vermez merak etme sen...:courage:

Aga mobildeyim göremem eve gidince bakarım Allah ınızı seviyosanız cevap vermeyin

maya inanışı yarın bitiyor arkadaşlar...ondan sonra nostradamus kehanetleri ...marstan ebem gelcek senaryoları ......falan filan bizleri bekliyor....görüldüğü gibi herşey yalan ...tam gaz vadiye devam...çünkü gerçek olan....:aynen:

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking