Benden de mi bekledin, etiketlediğine göre... Ben kendim dışında kimi övmüşüm ki...İnsan beni de öven birkaç söz bekliyor... Ama nerdeeee.... @MEnes
Benden de mi bekledin, etiketlediğine göre... Ben kendim dışında kimi övmüşüm ki...İnsan beni de öven birkaç söz bekliyor... Ama nerdeeee.... @MEnes
Hayır, adaşından...Benden de mi bekledin, etiketlediğine göre... Ben kendim dışında kimi övmüşüm ki...
A doğru orada olmuştu öyle bir şey Ama sen önceki sene kazandığın için öyle bir tercihte bulunmuştum. Ben hiç kazanmadım bu tarz bir ödülEn favori üye desem? Şuan etiketimde olan ödülü almamama vesile olacaktın
Kimseye oy vermedim. Hainlik yapmaya elim varmadı.A doğru orada olmuştu öyle bir şey Ama sen önceki sene kazandığın için öyle bir tercihte bulunmuştum. Ben hiç kazanmadım bu tarz bir ödül
Her sene kazanmaktan sıkılmış Dosi hanım. Biraz da başkaları kazansın diye gençlerin önünü açıyor...Kimseye oy vermedim. Hainlik yapmaya elim varmadı.
Seneye bana hiç oy vermeyeceksin merak etme olmayacağım artık
Durum tam olarak buHer sene kazanmaktan sıkılmış Dosi hanım. Biraz da başkaları kazansın diye gençlerin önünü açıyor...
17 mesaj sonra 80 binler kulübüne giriyorsunuz Dosi hanım...Durum tam olarak bu
7. Yıldönümüm zamanı olacağım 80 000. Bugün biraz fazladan çenemi açtım denk gelsin diye ama fazla açmışım hafta içi önden açarız belki. Bakalım17 mesaj sonra 80 binler kulübüne giriyorsunuz Dosi hanım...
Kendimi kullanılmış hissediyorum. Dosi hanım 80 bin konusuyla yıldönümü konusu bir araya gelsin diye konuşuyor bizimle...7. Yıldönümüm zamanı olacağım 80 000. Bugün biraz fazladan çenemi açtım denk gelsin diye ama fazla açmışım hafta içi önden açarız belki. Bakalım
Survivor konusunda evet biraz öyle yaptım ama daha çok @xdragxx i konuşturmuş oldum sjsjjsjjs.Kendimi kullanılmış hissediyorum. Dosi hanım 80 bin konusuyla yıldönümü konusu bir araya gelsin diye konuşuyor bizimle...
10 kalmış Ancak 4 gün foruma girmezsen bu dediğini başarabilirsinSurvivor konusunda evet biraz öyle yaptım ama daha çok @xdragxx i konuşturmuş oldum sjsjjsjjs.
Kaldı 15. İdareli konuşacağım artık
Önümüzdeki günler akşama kadar okulda olacağım. Yani evet başaracağım 1 mesaj kalana kadar umudum var10 kalmış Ancak 4 gün foruma girmezsen bu dediğini başarabilirsin
8Önümüzdeki günler akşama kadar okulda olacağım. Yani evet başaracağım 1 mesaj kalana kadar umudum var