Vicdan sömürücüsü, kan emici soysuz dalavereyle kandırdı beni @serhatt
Vicdan sömürücüsü, kan emici soysuz dalavereyle kandırdı beni @serhatt
Vicdan diyorum sende de yokmuş demek
Bende vicdan olmasa sen şuan bu durumda olur muydun? @serhatt ile senin davanın avukatı ben olmaya karar vermiştim. Yediğin kaba mı tükürüyorsun sen?!!!Vicdan diyorum sende de yokmuş demek
Daha dün miras için yalvarıyordun ne ara avukatlığa soyundun @serhat gibisin çok cüretkarsın bi gecede herşeyi alamazsınızBende vicdan olmasa sen şuan bu durumda olur muydun? @serhatt ile senin davanın avukatı ben olmaya karar vermiştim. Yediğin kaba mı tükürüyorsun sen?!!!
Hem açma kapama düğmeli,hem de sağlam marka .
Ahshshshd harikasın. @serhatt seni düşünmüş Araf.
Eskide kaldı o kendine gel amca! Psikolog olup seni dolandırcam. 1 gecede bütün malvarlığını uçururuz @serhatt ile haberin olsun. Haddini bil, kendine gel o yüzden.Daha dün miras için yalvarıyordun ne ara avukatlığa soyundun @serhat gibisin çok cüretkarsın bi gecede herşeyi alamazsınız
Eskici @Araf ın hesabından çık.
Başladın yine hayallere.@serhatt da benim evde hizmetçiydi. Müştemiliyatta yatıyordu
Senin için ne hainliği planlamışım ben 😱Değerlendirmeye alacağız bunu
Bu arada ben henüz oy vermedim. Bana yapmayı planladığı ama aktif olamadığı için gerçekleştiremediği hainliği aklıma geldi. Acaba ben de mi hainlik yapsam @MasacRE
Senin oyuna ihtiyacım yok, ne yaparsan yap umurumda değil
gerçeklerBaşladın yine hayallere.
Böyle malamat olursun işte oh olsun.Senin için ne hainliği planlamışım ben 😱
------
Aklıma sağlık ne de iyi yapmışım.Vicdan sömürücüsü, kan emici soysuz dalavereyle kandırdı beni @serhatt
En favori üye desem? Şuan etiketimde olan ödülü almamama vesile olacaktınSenin için ne hainliği planlamışım ben 😱
------
Aldım bile.Daha dün miras için yalvarıyordun ne ara avukatlığa soyundun @serhat gibisin çok cüretkarsın bi gecede herşeyi alamazsınız