Vicdan diyorum sende de yokmuş demek
Bende vicdan olmasa sen şuan bu durumda olur muydun? @serhatt ile senin davanın avukatı ben olmaya karar vermiştim. Yediğin kaba mı tükürüyorsun sen?!!!Vicdan diyorum sende de yokmuş demek
Daha dün miras için yalvarıyordun ne ara avukatlığa soyundunBende vicdan olmasa sen şuan bu durumda olur muydun? @serhatt ile senin davanın avukatı ben olmaya karar vermiştim. Yediğin kaba mı tükürüyorsun sen?!!!
Hem açma kapama düğmeli,hem de sağlam marka .
Ahshshshd harikasın.
Eskide kaldı o kendine gel amca!Daha dün miras için yalvarıyordun ne ara avukatlığa soyundun@serhat gibisin çok cüretkarsın bi gecede herşeyi alamazsınız
Başladın yine hayallere.@serhatt da benim evde hizmetçiydi. Müştemiliyatta yatıyordu
Senin için ne hainliği planlamışım ben 😱Değerlendirmeye alacağız bunu
Bu arada ben henüz oy vermedim. Bana yapmayı planladığı ama aktif olamadığı için gerçekleştiremediği hainliği aklıma geldi. Acaba ben de mi hainlik yapsam@MasacRE
Senin oyuna ihtiyacım yok, ne yaparsan yap umurumda değil
gerçeklerBaşladın yine hayallere.
Böyle malamat olursun işte oh olsun.Senin için ne hainliği planlamışım ben 😱
------
Aklıma sağlık ne de iyi yapmışım.Vicdan sömürücüsü, kan emici soysuz dalavereyle kandırdı beni@serhatt
En favori üye desem? Şuan etiketimde olan ödülü almamama vesile olacaktınSenin için ne hainliği planlamışım ben 😱
------
Aldım bile.Daha dün miras için yalvarıyordun ne ara avukatlığa soyundun@serhat gibisin çok cüretkarsın bi gecede herşeyi alamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?