Şubat 2018 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorması ayıp vadi forumlarında niye takılıyordun? Vadi falan izliyorum deme sakın. :coldsweat:

Ne yani senin instagramın yokmu şimdi? Hayatımda son yıllarda ilk kez instagramsız birini gördüm ya ölürsem gözüm arkada kalmaz :A:A
Bu foruma gelmeden önce sadece vadi forumlarında taklıyordum .Buraya geldikten sonra başka foruma kayıt olmadım . Vadi ile geçti çocukluğumuz Pusu son sezon herne kadar bozsada :A :A :A

Twettar i İnstragram falan bilmem ben :A Bir Facem var onuda işte 40 yılın başı uğruyoruz :A Netde vaktim olursa Yabancı dizi ve bu forum başka bir şey için kullanmıyorum :A

Bu foruma gelmeden önce sadece vadi forumlarında taklıyordum .Buraya geldikten sonra başka foruma kayıt olmadım . Vadi ile geçti çocukluğumuz Pusu son sezon herne kadar bozsada :A :A :A

Twettar i İnstragram falan bilmem ben :A Bir Facem var onuda işte 40 yılın başı uğruyoruz :A Netde vaktim olursa Yabancı dizi ve bu forum başka bir şey için kullanmıyorum :A
Hmm, sende vadicisin yani :A:AGerçekten şaşırdım ya, hatta dur emoji bırakayım 😱😱😱😱:A

Sadece buralarda takılman güzel bişi çünkü bu demek oluyor ki sadece benimle ve diğerleriyle oluyorsun :bhr::Z

Hmm, sende vadicisin yani :A:AGerçekten şaşırdım ya, hatta dur emoji bırakayım 😱😱😱😱:A

Sadece buralarda takılman güzel bişi çünkü bu demek oluyor ki sadece benimle ve diğerleriyle oluyorsun :bhr::Z
Aaa evet buraya kayıt oldumdan beridir sadece burası :A

Sana daha şok edici bir şey diyeyim @xemrexxx de çok sıkı bir eski vadicidir :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash

Hııı o zaman napayım ben bu forumdan geldiğim gibi gideyim mi napayım ben :T Daha ne şoklar geçirecek bu can :v0:
Çakır lı eski vadi efsanedir ama o seriyi izlesen sende beğenirsin :A
DIoQopqWAAADsy9.jpg

Ozaman Pusu serisini izlemedin ama sende eski vadicisin bundan kaçısın yok :A :A :A
Ezidilere laf atınca rtüke şikayet etmiştim de işe yaramadı, diziyi izleyen arkadaşlarım hep dinini kötü gösteriyorlar falan diyordu.. Almanya olsaydı burunlarından fitil fitil getirirdim de Türkiye gibi adaletsiz bir ülkede zor malesef..