Şubat 2018 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
b67c6ea71b.jpg
'ye 1 kala. :A

Allah bilir başka forumlara giripte oralarda da böyle şeyler söylüyorsundur Çiğdem hanım :A
Aaa yok buraya geldiğimden beridir başka hiç bir yere üye olmadımkı ayoll :F Zaten bu benim ilk normal forumum oldu öncesinde vadi forumlarında takılıyordum ama hiçbirinde 1 yıl bile kalmıyordum . Ama burada gerçekten bir aile ortamı hissettim ve kaldım dahada gitmedim :bhr:

Zaten sosyal medyalarda da takılmıyorum Facem dışında hesabım yok Twetter falan Faceyede 40 yılın başı uğrarım .Tüm zamanımı burda harcıyorum :Z

Aaa yok buraya geldiğimden beridir başka hiç bir yere üye olmadımkı ayoll :F Zaten bu benim ilk normal forumum oldu öncesinde vadi forumlarında takılıyordum ama hiçbirinde 1 yıl bile kalmıyordum . Ama burada gerçekten bir aile ortamı hissettim ve kaldım dahada gitmedim :bhr:

Zaten sosyal medyalarda da takılmıyorum Facem dışında hesabım yok Twetter falan Faceyede 40 yılın başı uğrarım .Tüm zamanımı burda harcıyorum :Z
Sorması ayıp vadi forumlarında niye takılıyordun? Vadi falan izliyorum deme sakın. :coldsweat:

Ne yani senin instagramın yokmu şimdi? Hayatımda son yıllarda ilk kez instagramsız birini gördüm ya ölürsem gözüm arkada kalmaz :A:A