İkisini de banladığım gibi zirveye konarım, kolay o iş.
İki yüzlü Yiğit
Aaa niyeymiş. Ne tilkiliğimi gördün senSen de çok masum sayılmazsın![]()
![]()
![]()
Geçilmem için dua ediyorsunAaa niyeymiş. Ne tilkiliğimi gördün sen![]()
Senin için söylüyorumGeçilmem için dua ediyorsun![]()
![]()
![]()
2017 Yılının Geveze kupasını aldımSenin için söylüyorumSana geveze demeyi bırakmaları için
Aşk olsun
![]()
Hoşlanıyorsun yani 😱
Hoşlanıyorum tabi ama inş hevesin kursağında kalmaya devam ederHoşlanıyorsun yani 😱
Bu forumda normal birini bulamayacak mıyım ben... Kadın üyeler bile bi başka..![]()
Çok sürmez en geç 6 aya forumun tozlu rafları arasına gireceksinHoşlanıyorum tabi ama inş hevesin kursağında kalmaya devam eder![]()
Aaa orası öyle tabi 4 yıldır hergün aynı performansı hiç ayrılmadan yapmak kolay değil bir ayağımız Çukurda artıkÇok sürmez en geç 6 aya forumun tozlu rafları arasına gireceksinYaşlandın zaten teyze
![]()
Canım benim yaa, çok mu seviyorsun buralarıAaa orası öyle tabi 4 yıldır hergün aynı performansı hiç ayrılmadan yapmak kolay değil bir ayağımız Çukurda artık![]()
![]()
Aaa tabi cnm burayı ben sanal olarak forum oalrak hiç görmedim 2.Ailem olarak görüyorumCanım benim yaa, çok mu seviyorsun buraları![]()
Allah bilir başka forumlara giripte oralarda da böyle şeyler söylüyorsundur Çiğdem hanımAaa tabi cnm burayı ben sanal olarak forum oalrak hiç görmedim 2.Ailem olarak görüyorum![]()
Aaa yok buraya geldiğimden beridir başka hiç bir yere üye olmadımkı ayollAllah bilir başka forumlara giripte oralarda da böyle şeyler söylüyorsundur Çiğdem hanım![]()
Sorması ayıp vadi forumlarında niye takılıyordun? Vadi falan izliyorum deme sakın.Aaa yok buraya geldiğimden beridir başka hiç bir yere üye olmadımkı ayollZaten bu benim ilk normal forumum oldu öncesinde vadi forumlarında takılıyordum ama hiçbirinde 1 yıl bile kalmıyordum . Ama burada gerçekten bir aile ortamı hissettim ve kaldım dahada gitmedim
Zaten sosyal medyalarda da takılmıyorum Facem dışında hesabım yok Twetter falan Faceyede 40 yılın başı uğrarım .Tüm zamanımı burda harcıyorum![]()