Yurtta değilim yarın gidiyorum evimdeyim şuan. Emek kavramını ben anlamıyorum illa ki bir şeye önderlik etmek mi?Baaak.. kompleksliyim, agresifim, getirtme beni o yurda
Yurtta değilim yarın gidiyorum evimdeyim şuan. Emek kavramını ben anlamıyorum illa ki bir şeye önderlik etmek mi?Baaak.. kompleksliyim, agresifim, getirtme beni o yurda
Yurtta değilim yarın gidiyorum evimdeyim şuan. Emek kavramını ben anlamıyorum illa ki bir şeye önderlik etmek mi?
Ben tablolama vs işlerden anlamıyorum bu tarz işleri de açıkçası yapamıyorum. Neyse ya dediğim gibi sıkıntı yok benim için. Ben foruma iyi zaman geçirmek için geliyorum ve kendimi burada mutlu hissediyorum. Bu benim için yeterli tek başına. Burada benim oy alıp almamam beni ne editörlükten alıkoyar ne de daha ilerisine gitmem için bir engel taşır. O yüzden gelecek oylama da olup olmamam da çok bir sıkıntı yaratmaz benim üzerimde. Arkadaşların takdiridir diyorum ve geçiyorum bu konuyu.Eve de gideriz
Anliyorum senin ne demek istedigini. Millet kendine kimi yakin görüyorsa ona oy veriyor. Ama aslinda olmasi gereken performansa ve emege. Bu ay mrt-06 dedim mesela zira Tahmin yarismasi ve OzaNin reyting sonuclari konusunu yapti. Bir farklilik vardi. Tabi bu her zaman emek olmasi gerekmiyor. Mesela baskasina o editörün davranisi hosuna gider oy verirsin. Onun kisiligindendir belki, emek vermeden öyledir. Ama dikkat cekmistir.
Tabi herkes en yakin hissetigine oy verirse dogru sonuc olur mu muamma. Sonucta Favori Editör olursan bir sekilde akilda kalir, belki bir üst rütbeye yükselirsin.
Gecenlerde özel mesajda yazdim zaten olayi ikinizede.
Teşekkürler Esra.Bu ay Deniz'in olmalıydı bence. Açtığı konularla vs. çok fazla öne çıkmıştı. Ama Mert'i de tebrik ederim. Zaten sona kalan 3'lü herkesin en iyi anlaştığı editörlerdi.
Sağolasın agam.tebrikler aga açık ara yapmışsın
Çok teşekkürler Ahmet.Çok sevindim.Tebrikler Atacan
Sen gönüllerin şampiyonusun Deniz takma. Ha bu arada herkes Kaan'ı birinci yapalım derdinde demişsin de şunu söylim ben Ocak ayında cidden iyi çalışmıştım. Açtığım konu sayılarına, yazdığım mesajlara bakarak bunu görebilirsin. Yani ben hak edilmiş bir birincilik aldığımı düşünüyorum. Zaten 1.liği de 1 oy farkla almıştım. Ha bu aya gelirsek. Tüm adaylar başarılıydı bence ama ben senin hak ettiğini düşündüğüm için oyumu senden yana kullandım ama 1.olamadın. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım artık.Teşekkürler Atacan sıkıntı yok benim için dün de dediğim gibi. Çoğu kişi oylamada oy verirken önce kendine yakınlığına bakıyor, sonra fikirleri benle uyuşuyor mu uyuşmuyor mu durumuna bakıyor. Yani en favori editörü seçerken aa bak bu sefer şuna verdim bir daha ki oylamada sana veririm düşüncesi de çok saçma bana göre. O ay en iyi performansı gösterdiğine inandıkları kişiye vermeliler. Hayır şunu da anlamıyorum sen nasılsa geçen ay birinci oldun bu ay olmasan da olur diye bir şey olamaz bence. Anlatabiliyorum değil mi derdimi. Yani beni birinci yapın şunu yapın derdinde değilim, örnek Ömer geçen ay birinci olmuştu mesela, bir daha ki ay Kaan'ı birinci yapalım derdinde herkes. Hayır efendim eğer Ömer yine hakediyorsa Ömer'e gitmeli oylar, ama gerçekten hakettiğine inandıkları kişilere versinler oylarını. Ben bunu anlatmak istedim sadece, benim oy almaya ihtiyacım yok zaten iyiysem beni seçeceklerdir diye umuyorum.
Dostum yanlış anlama o yazdığımı o sadece bir örnekti Atacan'a açıklama yapmak adına. Yoksa elbette biliyorum hakettiğini.Tebrikler Atacan kardeşim ünvan güzel durmuş bu arada.
Sen gönüllerin şampiyonusun Deniz takma. Ha bu arada herkes Kaan'ı birinci yapalım derdinde demişsin de şunu söylim ben Ocak ayında cidden iyi çalışmıştım. Açtığım konu sayılarına, yazdığım mesajlara bakarak bunu görebilirsin. Yani ben hak edilmiş bir birincilik aldığımı düşünüyorum. Zaten 1.liği de 1 oy farkla almıştım. Ha bu aya gelirsek. Tüm adaylar başarılıydı bence ama ben senin hak ettiğini düşündüğüm için oyumu senden yana kullandım ama 1.olamadın. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım artık.
Teşekkürler agam.Tebrikler
Teşekkürler Kaan kardeşim, TOTAL'ın gücü aldı elinden ünvanı.Tebrikler Atacan kardeşim ünvan güzel durmuş bu arada.
Sen gönüllerin şampiyonusun Deniz takma. Ha bu arada herkes Kaan'ı birinci yapalım derdinde demişsin de şunu söylim ben Ocak ayında cidden iyi çalışmıştım. Açtığım konu sayılarına, yazdığım mesajlara bakarak bunu görebilirsin. Yani ben hak edilmiş bir birincilik aldığımı düşünüyorum. Zaten 1.liği de 1 oy farkla almıştım. Ha bu aya gelirsek. Tüm adaylar başarılıydı bence ama ben senin hak ettiğini düşündüğüm için oyumu senden yana kullandım ama 1.olamadın. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım artık.
Teşekkürler agam.Tebrikler.
Hak etmesen kazanamazdın zaten. 😉 Ben bu oylamalarda hak edenin kazandığını düşünüyorum.Teşekkürler agam.
Teşekkürler Kaan kardeşim, TOTAL'ın gücü aldı elinden ünvanı.
Teşekkürler agam.
Kısa iki laf da ben edeyim, burada sanki hiçbir şey yapmadan, emek vermeden seçildim gibi bir hava yaratıldı.
Evet Deniz çok konu açmış olabilir ancak benim yaptığım incelemeler vs. hiçte kolay bir iş değil, keza reyting yarışması yapmak. Dışarıdan kolay gözüken şeyler ama hepsi için ayrı bir çaba sarfettim. Hele o tabloları hazırlamak saatlerimi aldı. Bu ay hakettigimi düşünüyorum. Zaten sonuçlardan da öyle gözüküyor herkese birkez daha çok teşekkür ediyorum.
Düşünmen yeter ama oy sözle alınmaz icraatla alınır. Bu ay çok aktif olmayabilirim ve dolayısıyla icraatlar düşük olabilir yani haketmeden almak istemiyorum oy. Hoş zaten katılmak istemiyordum ama izin çıkmadı Ozan mümkün değil dedi.
Bence sen en çok hakedenlerdensin,kendine haksızlık yapma.Düşünmen yeter ama oy sözle alınmaz icraatla alınır. Bu ay çok aktif olmayabilirim ve dolayısıyla icraatlar düşük olabilir yani haketmeden almak istemiyorum oy. Hoş zaten katılmak istemiyordum ama izin çıkmadı Ozan mümkün değil dedi.