Şubat 2014 Ayının En Favori Editörü: mrt-06

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Forumumuza 4 Ocak 2013'de üye olan mrt-06 arkadaşımız daha önce de finalde yarışmış ancak bu ay ayın editörü seçilmiştir.

mrt-06 Şubat ayının en favori editörü olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan denizz19 ve berkann'ı da bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@mrt-06 - 19
@denizz19 - 9
@berkann - 4

Şubat Ayının En Favori Editörü: mrt-06

609-TEBRKL%7E1.GIF

Son düzenleme:
Sıfırda kalmayayım diye oy verenlere teşekküler. :D

Şaka bir yana, diğer ikisi benden daha çok hak ediyordu. İkisine de tebrikler. :)

@mrt-06 tebrik ederim cnm hak ettin bencede ama bu ay bukadar popüler olmanda
reyting yarışmasını sunman etkili olmuş bence 🙂🙂 yarışma katılıcımlarının oyları sana yeterdi brazda öyle olmuş :kiki::kiki:

tebrikler atacan :) @denizz19 u ezikleyelim biraz:A
Teşekkürler Emre, gelecek ay da Deniz olur InşAllah.. :)
Sıfırda kalmayayım diye oy verenlere teşekküler. :D

Şaka bir yana, diğer ikisi benden daha çok hak ediyordu. İkisine de tebrikler. :)
Teşekkürler Berkan. :)
Tebrikler Kardo.:DHakediyorsun.:D
Teşekkürler kanka. :)
Tebrikler @mrt-06 ve diğer finalist arkadaşlar. :)
Teşekkürler adminim. :)
Tebrikler @mrt-06 agam :) diğer arkadaşlarada tebrikler
Teşekkürler agam. :)
@mrt-06 tebrik ederim cnm hak ettin bencede ama bu ay bukadar popüler olmanda
reyting yarışmasını sunman etkili olmuş bence 🙂🙂 yarışma katılıcımlarının oyları sana yeterdi brazda öyle olmuş :kiki::kiki:
Teşekkürler Çiğdem. Inan yarışmaya katılanların birçoğu bana oy vermedi. :D
Tebrik ederim gönül denizden yanaydı ama olsun :)
Teşekkürler. :)

Teşekkürler sayın Modum. :)
Teşekkürler Deniz, InşAllah diğer oylamada sen seçilirsin tüm desteğim sana. :)
:) Teşekkürler Atacan sıkıntı yok benim için dün de dediğim gibi. Çoğu kişi oylamada oy verirken önce kendine yakınlığına bakıyor, sonra fikirleri benle uyuşuyor mu uyuşmuyor mu durumuna bakıyor. Yani en favori editörü seçerken aa bak bu sefer şuna verdim bir daha ki oylamada sana veririm düşüncesi de çok saçma bana göre. O ay en iyi performansı gösterdiğine inandıkları kişiye vermeliler. Hayır şunu da anlamıyorum sen nasılsa geçen ay birinci oldun bu ay olmasan da olur diye bir şey olamaz bence. :) Anlatabiliyorum değil mi derdimi. Yani beni birinci yapın şunu yapın derdinde değilim, örnek Ömer geçen ay birinci olmuştu mesela, bir daha ki ay Kaan'ı birinci yapalım derdinde herkes. Hayır efendim eğer Ömer yine hakediyorsa Ömer'e gitmeli oylar, ama gerçekten hakettiğine inandıkları kişilere versinler oylarını. :) Ben bunu anlatmak istedim sadece, benim oy almaya ihtiyacım yok zaten iyiysem beni seçeceklerdir diye umuyorum. :)

Teşekkürler Emre, gelecek ay da Deniz olur InşAllah.. :)

Teşekkürler Berkan. :)

Teşekkürler kanka. :)

Teşekkürler adminim. :)

Teşekkürler agam. :)

Teşekkürler Çiğdem. Inan yarışmaya katılanların birçoğu bana oy vermedi. :D

Teşekkürler. :)
ben verdimya yeter cnm 😉😉 ayrıca düşük puan alanlar protesto etmişlerdir seni :F

:) Teşekkürler Atacan sıkıntı yok benim için dün de dediğim gibi. Çoğu kişi oylamada oy verirken önce kendine yakınlığına bakıyor, sonra fikirleri benle uyuşuyor mu uyuşmuyor mu durumuna bakıyor. Yani en favori editörü seçerken aa bak bu sefer şuna verdim bir daha ki oylamada sana veririm düşüncesi de çok saçma bana göre. O ay en iyi performansı gösterdiğine inandıkları kişiye vermeliler. Hayır şunu da anlamıyorum sen nasılsa geçen ay birinci oldun bu ay olmasan da olur diye bir şey olamaz bence. :) Anlatabiliyorum değil mi derdimi. Yani beni birinci yapın şunu yapın derdinde değilim, örnek Ömer geçen ay birinci olmuştu mesela, bir daha ki ay Kaan'ı birinci yapalım derdinde herkes. Hayır efendim eğer Ömer yine hakediyorsa Ömer'e gitmeli oylar, ama gerçekten hakettiğine inandıkları kişilere versinler oylarını. :) Ben bunu anlatmak istedim sadece, benim oy almaya ihtiyacım yok zaten iyiysem beni seçeceklerdir diye umuyorum. :)
Peki 4 üyede her ay çalışıyor diyelim 1'si 1. oldu ama yine çalışmaya devam ettiler, geçen sefer verdiği oyu elbetteki diğer hakedene verecek, bunda bir sorun yok bence. :)

bunlar işi bilmiyor işte cnm ayol 1.seçiliyorsan eğer diğer hedeflerinde bunu seri haline getirmek olmalı üst üste 4 kere seçildim diye hava atmalı hatta diğer arkadaşlarda bu 4 olan seriyi bozmaya çalısmalı ben 5 kere üst süte seçilirim diye yani o en fazla üst üste seçilme rekoru kimde olursa o sekoru geçmeye çalısmaları rekabeti daha iyi yerlere getirir ben favori üye seçilirsem eğer diğer ay emre olsun demem muhtar kızıydım ben 5 kere üst üste seri yapacam derdim :F

Bu ay mesela denizz19'a gidecek gibi oyum. Sarki yarismasina önderlik ediyor. Bir ugras var. :)

Peki 4 üyede her ay çalışıyor diyelim 1'si 1. oldu ama yine çalışmaya devam ettiler, geçen sefer verdiği oyu elbetteki diğer hakedene verecek, bunda bir sorun yok bence. :)
Öyle düşünüyorsan benlik problem yok dediğim gibi, gelecek ay ben kazanacak dahi olsam hiç de gerçekçi bir oylama olmayacağını düşünüyorum. :) Neyse uzatmıyorum bu konuyu tekrar tebrikler.

Bu ay mesela denizz19'a gidecek gibi oyum. Sarki yarismasina önderlik ediyor. Bir ugras var. :)
Teşekkürler yalnız ben katılmak istemiyorum artık bu oylamalara. :)

Öyle düşünüyorsan benlik problem yok dediğim gibi, gelecek ay ben kazanacak dahi olsam hiç de gerçekçi bir oylama olmayacağını düşünüyorum. :) Neyse uzatmıyorum bu konuyu tekrar tebrikler.

Teşekkürler yalnız ben katılmak istemiyorum artık bu oylamalara. :)

Baaak.. kompleksliyim, agresifim, getirtme beni o yurda :D