Milleti ifşalamışsın eline sağlıkBacım bilirdi işini...
Milleti ifşalamışsın eline sağlıkBacım bilirdi işini...
Uygulama kullanmıyorum.
Sizden daha faydalılar ülke içinUygulama kullanmıyorum.![]()
Diyar diyar gezip koca buluyor seni geçti kudurukluktaUygulama kullanmıyorum.![]()
Hani nerede koca?Diyar diyar gezip koca buluyor seni geçti kuduruklukta
kız onları paylaşırsa nasıl sponsor bulsun türkiye , reklam işleri falan hikaye olurHani nerede koca?![]()
Senin uydurmaların bunlar.kız onları paylaşırsa nasıl sponsor bulsun türkiye , reklam işleri falan hikaye olur![]()
Her spor dalında kudurucak birilerini buluyor tiktaklarSenin uydurmaların bunlar.![]()
Oha çok hoş. 😱Her spor dalında kudurucak birilerini buluyor tiktaklar
Oha çok hoş. 😱
Sana fikrini soran olmadı.sen en iyisi basketçilere yönel boyları boyuna uygun işte![]()
şunlara bir oda bul sen ulu orta şapacaklar yakındaSana fikrini soran olmadı.![]()
Yanıma gelsinler oda bol benim evde.şunlara bir oda bul sen ulu orta şapacaklar yakında
sen daha ucuza giderdinYanıma gelsinler oda bol benim evde.![]()
Ben paha biçilemem de senin çok ucuz olduğun aşikar.sen daha ucuza giderdin
sen ve @Emre Ozansoy un askerlikte karşılaşmayı beklediğiniz tiplerBen paha biçilemem de senin çok ucuz olduğun aşikar.![]()
Denizcan mı o?
Açık arttırmaya girde kim ucuza gidiyor öğrenelim ? Senin bonservisine üç kuruş anca verirler , @serhatt kapanın elinde kalır.sen daha ucuza giderdin
Denizcan mı o?![]()
Aynada kendinizi görünce sizAçık arttırmaya girde kim ucuza gidiyor öğrenelim ? Senin bonservisine üç kuruş anca verirler , @serhatt kapanın elinde kalır.![]()