Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sen bakm yer cücesine :A

bacanın altında bekleseler ya kime denk düşerse o kazanır :A

Ben gayet doğru anlıyorum. Böyle anlayanlar dinden bir haber insanlardır. :Z
abla 1 günde çıkarıyordur kiranın parasını, öyle bir imajı var :A:A:A:A @Dosi @Zeyno @Royal Highness @cookies @MasacRE @Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Mr.At @DarkLegenD @12.Adam

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
G@tünü göstermeye çalışırken harcadığı çaba:

GYrb3-IWsAE5B90.jpeg

Yatak odasına geçtikten sonra video daha güzel olmuş. Günlük 15-20k arası kazanan insanların 40k kiraya vermesi zor ya. Elektrik kira su işte fiyatlarını yükseltiyor hep :D

G@tünü göstermeye çalışırken harcadığı çaba:

Ekli dosyayı görüntüle 131577
Arabayı puanlayalım :A:A @MasacRE @Mr.At @12.Adam @tekin @Bully

Aramızda bazı tatsız şeyler yaşandı, şahsım adına özür diliyorum.
ben özür gerektirecek bir davranışını hatırlamıyorum ıvır zıvır laf atmaları olur her zaman foruma heyecan gelir, böyle bişey olduysada karşılıklı olmuştur sorun yok yani :D
istemeden kusurumuz olduysada affola :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
ben özür gerektirecek bir davranışını hatırlamıyorum ıvır zıvır laf atmaları olur her zaman foruma heyecan gelir, böyle bişey olduysada karşılıklı olmuştur sorun yok yani :D
istemeden kusurumuz olduysada affola :D
Senin beni @Dosi ye şikayet ettiğin konu orada ileri gittim demek ki sen bu tür şaka veya şeylerden hoşlanmıyorsun. Affettim gitti.Kusur yok.Ben zaten birkaç kişiyle etle tırnak gibiyim bunların başında mosi gelir , @Bully ve buradan ayrılan çooook değerli bir üyemiz vardı o gitti. Onla bambaşka bir bütünlük içindeydik. Mosi olmasa tanışamayacaktık. O sebeple Mosi ye teşekkür ediyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Bully