Kendilerinden grup dersleri ala ala çözdük ekonomiyi pratik bir şekildeÇok etkili bir anlatım yolları var
![]()
Grup mu? 3,5 üst mü ?![]()
Ya bırak napıyorsunuz![]()
canımız çekti şimdi acıktım. Gidip meybuz yiyeyim
![]()
çöpçüler süpürsün siziMaymun çiçeği is coming![]()
Kendilerinden grup dersleri ala ala çözdük ekonomiyi pratik bir şekildeÇok etkili bir anlatım yolları var
![]()
Grup mu? 3,5 üst mü ?![]()
Ya bırak napıyorsunuz![]()
canımız çekti şimdi acıktım. Gidip meybuz yiyeyim
![]()
çöpçüler süpürsün siziMaymun çiçeği is coming![]()
Tam benlik diyordum tekrar izledim. Adamın biri vardı olmadı niye böyle şeylere davet ediyorsun
Çöp sorununu çözmusler. Böyle olsa ben evde bile çöp atmam direk çöp arabalarını beklerim atarim diye
Helal olsun ablayaTam benlik diyordum tekrar izledim. Adamın biri vardı olmadı niye böyle şeylere davet ediyorsunböyle partiler olacak
![]()
------
Çöp sorununu çözmusler. Böyle olsa ben evde bile çöp atmam direk çöp arabalarını beklerim atarim diye![]()
O satırı vuracağım tek kişi sensin burada.Helal olsun ablaya@serhatt @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica örnek almalı
Eli değmişken @Bully @Yakamoz-Asi @MasacRE @Maskeli Fedai yi de buradaymış
Ekli dosyayı görüntüle 128859
Helal olsun ablaya@serhatt @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica örnek almalı
takım yenilirse kızları @Yakamoz-Asi ve @MasacRE teselli eder reyiz sen gönderiver
rakibi Başakşehir @xemrexxx
Daha Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray taraftarı beraber toplantı yapmalıGönder Denizliye![]()
Sana yapsın da senden kurtulalım melunHelal olsun ablaya@serhatt @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica örnek almalı
Amin.Sana yapsın da senden kurtulalım melun![]()
Dikkatini ne çektiBu yüzyılın cevabı ya![]()
Sadece yüzülür mü?İlk ikili ile yüzülür![]()
Detayların hastasıyısssssss yazı stilim onunki oldu birdenbire.Oğlum detaylara girme. Yüz geç![]()
Bazen çöp olmak istersin...