VLC Player'a logo ekleyebiliyormuşuz, artık ne izlersem izliyim sol üst köşede kanalımın logosu olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 78685
@Çiğdem @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Sherlock @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @pompy @MasacRE
Logo neden elips şeklindeVLC Player'a logo ekleyebiliyormuşuz, artık ne izlersem izliyim sol üst köşede kanalımın logosu olacak.
@Çiğdem @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Sherlock @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Hachiko @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @pompy @MasacRE
Rengarenk logo zaten yabancı dizilere uyar malumVLC Player'a logo ekleyebiliyormuşuz, artık ne izlersem izliyim sol üst köşede kanalımın logosu olacak.
aa süpermiş bende bunu kullanıyorum nasıl yaptın
Bükerken en boy oranını koruyamadım.Logo neden elips şeklindeVe bu bilgi neden şarkı konusunda
Benim dizilerimde fazla öyle şeyler yok.Rengarenk logo zaten yabancı dizilere uyar malum
Hangi dizi buVLC Media Player ile Videolara Logo Ekleme
Eğer kendi videolarınızı çekerek internette yayınlıyorsanız videolarınızın çalınmasını önlemek için videolarınıza logonuzu eklemek isteye...ozzysunar.blogspot.com
Bükerken en boy oranını koruyamadım.Taşındı.
Benim dizilerimde fazla öyle şeyler yok.
VLC Media Player ile Videolara Logo Ekleme
Eğer kendi videolarınızı çekerek internette yayınlıyorsanız videolarınızın çalınmasını önlemek için videolarınıza logonuzu eklemek isteye...ozzysunar.blogspot.com
Bükerken en boy oranını koruyamadım.Taşındı.
Benim dizilerimde fazla öyle şeyler yok.
Show'un birkaç bölümde final yapan vasat komedi dizilerine benzemiş bu logoyla.VLC Player'a logo ekleyebiliyormuşuz, artık ne izlersem izliyim sol üst köşede kanalımın logosu olacak.
Bizim team'e laf atmalar, yakıştıramadım.@Ahmed olmamış atan ellerini rengarenk boyarım bak
MOMHangi dizi buneden mkv formatında değil bunlar
Bütün hevesimi kaçırdın.Show'un birkaç bölümde final yapan vasat komedi dizilerine benzemiş bu logoyla.
Bundan sonra böyleBizim team'e laf atmalar, yakıştıramadım.
Sarkıntılık yapan mı oldu, hadi ablana söyle gerekeni yapayım.Bundan sonra böyle
Hahaha kim bana bunu cüret edebilir, ederse @xBUGRAx yapar. Ondan korkuyorum benSarkıntılık yapan mı oldu, hadi ablana söyle gerekeni yapayım.
O zaten patlamaya hazır bekliyor, bakalım şanslı kişi kim olacak.Hahaha kim bana bunu cüret edebilir, ederse @xBUGRAx yapar. Ondan korkuyorum ben
avi<mp4<MKVMOMNeden illa mkv mi olmak zorunda.
Bütün hevesimi kaçırdın.
VLC player falan bilmem ben. Senelerdir telefonu her alanda kullana kullana PC ve özelliklerini unutmuşumVLC Player'a logo ekleyebiliyormuşuz, artık ne izlersem izliyim sol üst köşede kanalımın logosu olacak.
Açıklamasını yapacaktım ama sonra telif hakları falan var ya en iyisi hiç yazmamak.avi<mp4<MKV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?