Mazideki Halit Yanlız konuşulan![]()
Kocayla ortada sıçan oynamışlar.Cimri ve yaşlıyı napiyim be 😱
Mazideki Halit Yanlız konuşulan![]()
Kocayla ortada sıçan oynamışlar.Cimri ve yaşlıyı napiyim be 😱
Kocayla ortada sıçan oynamışlar.![]()
Kuz @serhatt ın her gece gördüğü rüyalardan biriAy yok valla yiyemem![]()
Gerçek olacak.
Rahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hattaGerçek olacak.![]()
Rahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta@Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar
![]()
@cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06 @Alos
Sazan olduğun kanıtladı mı şimdi ?
Sana göre bir kitap serisi var yarısını okudum.Sana da tavsiye ederim.Hee valla![]()
Ay bunlar insanın aklıyla dalga geçiyor resmen. 😱Rahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta@Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar
![]()
Sen de koca bulma büyüsü yaptırırsın 14.kocayı bulamadın bir kaldın 13 te uğursuz. SsAy bunlar insanın aklıyla dalga geçiyor resmen. 😱
Bakireyim çok şükür hala.Sen de koca bulma büyüsü yaptırırsın 14.kocayı bulamadın bir kaldın 13 te uğursuz. Ss
Günah evladım günah bizde böyle şeyler inna sabirin inna sabirinRahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta@Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar
![]()
Zaten 12 den sonra başlıyorlar lokale gelmeyeEdebimle evimdeyim ben oşt.![]()
Senin gibi hafif meşrepler çıkar oralara.Zaten 12 den sonra başlıyorlar lokale gelmeyebirazdan çıkarsın
![]()
Sen hafiflikten uçucan az kaldınSenin gibi hafif meşrepler çıkar oralara.![]()