Mazideki Halit Yanlız konuşulan
Kocayla ortada sıçan oynamışlar.Cimri ve yaşlıyı napiyim be 😱
Mazideki Halit Yanlız konuşulan
Kocayla ortada sıçan oynamışlar.Cimri ve yaşlıyı napiyim be 😱
Kocayla ortada sıçan oynamışlar.
Kuz @serhatt ın her gece gördüğü rüyalardan biri @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @Emre OzansoyAy yok valla yiyemem
Gerçek olacak.
Rahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta @Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06 @AlosGerçek olacak.
Rahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta @Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06 @Alos
Sazan olduğun kanıtladı mı şimdi ?Şu listee 1.sırayı alan benmi cadı olacam
Ekli dosyayı görüntüle 123353
Sazan olduğun kanıtladı mı şimdi ?
Sana göre bir kitap serisi var yarısını okudum.Sana da tavsiye ederim.Hee valla
Ay bunlar insanın aklıyla dalga geçiyor resmen. 😱Rahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta @Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06 @Alos
Sen de koca bulma büyüsü yaptırırsın 14.kocayı bulamadın bir kaldın 13 te uğursuz. SsAy bunlar insanın aklıyla dalga geçiyor resmen. 😱
Bakireyim çok şükür hala.Sen de koca bulma büyüsü yaptırırsın 14.kocayı bulamadın bir kaldın 13 te uğursuz. Ss
Günah evladım günah bizde böyle şeyler inna sabirin inna sabirinRahmetsiz sistan @Çiğdem kesin buna başvurur, bölüm 1. Si olabilir hatta @Zeyno @Dosi @Angelica da kesin başvurur cadolozlar @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06 @Alos
Zaten 12 den sonra başlıyorlar lokale gelmeye birazdan çıkarsınEdebimle evimdeyim ben oşt.
Senin gibi hafif meşrepler çıkar oralara.Zaten 12 den sonra başlıyorlar lokale gelmeye birazdan çıkarsın
Sen hafiflikten uçucan az kaldınSenin gibi hafif meşrepler çıkar oralara.