Ecünnü yok mu? Konu erkekten geçilmiyor.Kuz senin yaptığının 5 te 1ğni yapıyor çocuk niye gitsin 😱
Ecünnü yok mu? Konu erkekten geçilmiyor.Kuz senin yaptığının 5 te 1ğni yapıyor çocuk niye gitsin 😱
Benim bir şey yaptığım yok hepsi hepsi senin algıların.Kuz senin yaptığının 5 te 1ğni yapıyor çocuk niye gitsin 😱
Kuz ikiz çarpıklar bakın @Alos un yıllardır beklediği beyaz atlı şehzade buymuş ne diyorsunuz @12.Adam @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Emre Ozansoy
Kim bu? 😱
Arkadaşlar bu adama dolandırıcı diyorlar gerçek adı başkaymış hatta yıllar önce Show Haber'e de çıkmış.Ecünnü yok mu? Konu erkekten geçilmiyor.
21.yüzyılda Osmanlı Hanedanına güvenenlere az bile adamlar para için İnternete salça reklamı yapıp, tesbih ve yüzük satıyorArkadaşlar bu adama dolandırıcı diyorlar gerçek adı başkaymış hatta yıllar önce Show Haber'e de çıkmış.
Aynen o açıdan ben de ohh diyorum.21.yüzyılda Osmanlı Hanedanına güvenenlere az bile adamlar para için İnternete salça reklamı yapıp, tesbih ve yüzük satıyor
Ayol neden tutuklamamışlar musibeti?Arkadaşlar bu adama dolandırıcı diyorlar gerçek adı başkaymış hatta yıllar önce Show Haber'e de çıkmış.
Şuna bak takip de kabul etmiyor 😱Ayol neden tutuklamamışlar musibeti?
Ecünnü yok mu? Konu erkekten geçilmiyor.
Aynen o açıdan ben de ohh diyorum.
Daha çok serhatı ve @Emre Ozansoy u çağırıyor gibi +18 işler için @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @cookies @The_ErinchAyol neden tutuklamamışlar musibeti?
Ne takibi be?Şuna bak takip de kabul etmiyor 😱
Kervan olmadığına göre kendi payına düşeni o çok iyi biliyor.Daha çok serhatı ve @Emre Ozansoy u çağırıyor gibi +18 işler için @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @cookies @The_Erinch
Heyatım Yunanistan da 35 yaşındaki gay bir adam ana muhalefet lideri olmuş, seçimi kazanır diyolla seni Yunana iteleyelim first Lady olma vaktin geldi bence @mrt-06 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @cookies @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Özgür @ozmoturkNe takibi be?
------
Kervan olmadığına göre kendi payına düşeni o çok iyi biliyor.
Biliyorum bu adamı oradaki kuzenlerim destekçisi.Heyatım Yunanistan da 35 yaşındaki gay bir adam ana muhalefet lideri olmuş, seçimi kazanır diyolla seni Yunana iteleyelim first Lady olma vaktin geldi bence @mrt-06 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @cookies @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Özgür @ozmoturk
Kuz @Forumdash ı da oraya mı gönderdin yoksa en son atm de böyle görüntülenmişsinizBiliyorum bu adamı oradaki kuzenlerim destekçisi.
Kadın ,yaşlı adamcağızın kart şifresini öğrenmiş olabilir, kart sıkıştı bahanesiyle paraları indirmesin.
Lo bak, @serhatt ın hayali ama Şeyma yaşıyor @Angelica @Alos @Yakamoz-AsiKadın ,yaşlı adamcağızın kart şifresini öğrenmiş olabilir, kart sıkıştı bahanesiyle paraları indirmesin.
@Angelica @serhatt @Forumdash @Alos @mrt-06 @Yakamoz-Asi @cookies @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @Dosi @ozmoturk @Zeyno @Özgür
Senin hayalini kim yaşıyor?
Ben 12 tane nafaka alıyorum bu ecünnü çok geride kalmış.
Bence meslek edindi... Okul derslerinde anlatılabilir 🤭🤭🤭
Teyzoş sen de 1 gününü çek paylaş @serhatt @Alos @Emre Ozansoy çekse de paylaşamazlar @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.AdamSence @xemrexxx hayalini başkasına yaşatır mı
Aynen o açıdan ben de ohh diyorum.
Ben 12 tane nafaka alıyorum bu ecünnü çok geride kalmış.
Bence meslek edindi... Okul derslerinde anlatılabilir 🤭🤭🤭
Kuz teneşir de paklamaz bunları 😱 @Yakamoz-Asi @Alos @Dosi @Zeyno @Özgür @ozmoturk @offensiveSence @xemrexxx hayalini başkasına yaşatır mı