Damien Duff
Favori Üye
bilmiyorum savaşta var ukrayna rusya @Yakamoz-AsiHangi dizi o?
------
Sende bir gidemedin pompy.
bilmiyorum savaşta var ukrayna rusya @Yakamoz-AsiHangi dizi o?
------
Yeni gördüm pardonBu sene icinde bitince, simdi 3 senelik yeniledin diyelim, bu yüksek fiyattan mi yenilenecek 3 sene boyunca?
Pera palasHangi dizi o?
------
Yok daha değilİzlemeliyim o zaman.sen izledin mi?
Yeter artık be adam, şu pesimist havadan bir kez olsun kurtul be...Her şey karanlık. Her şey anlamsız. Hiçbir şeyin manası yok. Boşu boşuna. Bir çile
Hayata dair bir beklentim kalmadı artık. Nefes almak acı verici ve mide bulandırıcı hale geldiyse bazı şeyler. Bilmiyorum şu an tüm gün uyuyamadım. Korkuyorum bitsin artıkYeter artık be adam, şu pesimist havadan bir kez olsun kurtul be...
Allah yardımcın olsun...Hayata dair bir beklentim kalmadı artık. Nefes almak acı verici ve mide bulandırıcı hale geldiyse bazı şeyler. Bilmiyorum şu an tüm gün uyuyamadım. Korkuyorum bitsin artık
Yapma bunu kendine be yoldaşım... Her zaman umut vardır... Her zaman...Hayata dair bir beklentim kalmadı artık. Nefes almak acı verici ve mide bulandırıcı hale geldiyse bazı şeyler. Bilmiyorum şu an tüm gün uyuyamadım. Korkuyorum bitsin artık
Benimkinin yaşı geçtiği için yapamadı çocuk, bu kadın şanslıymış.Son resimde bir yanlışlık var gibi @serhatt iyi anlar o işten Faruk @Forumdash a da yapmıştı@Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @Alos @slhttnmtl @DarkLegenD
AŞK EVİNİZ💞 on Instagram: "Aşkın gücü kazanmış🤑"
1,163 likes, 235 comments - askeviniz on April 8, 2022: "Aşkın gücü kazanmış🤑".www.instagram.com
O yaşta ihtimal var mı baba olmanın sen iyi bilirsin çok denemişsindirBenimkinin yaşı geçtiği için yapamadı çocuk, bu kadın şanslıymış.
Gerçi çocuk olmamasına rağmen zekam ile aldım her şeyini.
Kişiden kişiye değişir.O yaşta ihtimal var mı baba olmanın sen iyi bilirsin çok denemişsindir
dün gecede dedim sorun @serhatt ta kısır gelinSon resimde bir yanlışlık var gibi @serhatt iyi anlar o işten Faruk @Forumdash a da yapmıştı@Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @Alos @slhttnmtl @DarkLegenD
AŞK EVİNİZ💞 on Instagram: "Aşkın gücü kazanmış🤑"
1,163 likes, 235 comments - askeviniz on April 8, 2022: "Aşkın gücü kazanmış🤑".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?