xBUGRAx
Emekli
O videoyu Nükhet parayla kendine yaptırmış gibi geldi.
O videoyu Nükhet parayla kendine yaptırmış gibi geldi.
Şımartma beni.😎
Sanki kendi yetmezmiş gibi bu ikisini konuya çağırıp konuyu katleden @sokak sanati yazıklar olsun. Ss
Sanki kendi yetmezmiş gibi bu ikisini konuya çağırıp konuyu katleden @sokak sanati yazıklar olsun. Ss
Nükhet boş boş konuşuyor. Hiç sevmedim o videoyu
Ne ara izlediniz. 😱O videoyu Nükhet parayla kendine yaptırmış gibi geldi.
Tanışıyoruz be sanane.Sanki kendi yetmezmiş gibi bu ikisini konuya çağırıp konuyu katleden @sokak sanati yazıklar olsun. Ss
1 hafta oldu.Ne ara izlediniz. 😱
Tanışıyoruz be sanane.
Ne ara izlediniz. 😱
Tanışıyoruz be sanane.
Sen beğenmediysen ben kesin beğenirim.Atlaya atlamaya izledim 1 hafta oluyor. Hiç öyle bomba olay olmamış.hiç beğenmedim:
Nez‘de olay kaldı mı ki.1 hafta oldu.Nez 2 bekleniyor.
Eda'yı ayarlayın o masal anlatsın, arada bir Yıldız gülüşü de yaparKızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de@vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim@mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE
Ahahhaa kaç kişi olursa prim alıyorsunKızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de@vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim@mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE
Tanışmak için rastgekele ekledim
Pazartesi BŞB var başka zamana artık.Kızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de@vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim@mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE
Memnun oldum o zaman.Tanışmak için rastgekele ekledim
Kızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de@vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim@mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE
UTC'de doymak nedir bilmeyen avukatı unutmuşdum.
Sitare reisi nasıl unutabilirsin ayıp. 😱UTC'de doymak nedir bilmeyen avukatı unutmuşdum.
Deniz'imizin avukatı melek gibiydi ya, çok karizma adam.
Heves'in müdürümm deyişi falan. En azından final hakediyordu.Sitare reisi nasıl unutabilirsin ayıp. 😱
Aklıma Erhan'la Melis'i shiplediğim zamanlar geldi kanayan yaramdır.
Yani birlikte olmamaları kanayan yaram demek istemiştim ama evet Avlu için de geçerli.Heves'in müdürümm deyişi falan. En azından final hakediyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?