ben sığmam o alete , sıskalara göre yaptırdımBunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem
Bunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem
Çarpık aldı ağzının payını.ben sığmam o alete , sıskalara göre yaptırdım
etiketlemek yerine şikayet tuşuna basarsam ilgilenmek zorunda kalır ; ona göre ayağın denk al ali koç gibi şutlanırsın yoksaÇarpık aldı ağzının payını.
@Dosi bak sabrımın sonundayım. Şuna bir el hareketi çekeceğim ha.etiketlemek yerine şikayet tuşuna basarsam ilgilenmek zorunda kalır ; ona göre ayağın denk al ali koç gibi şutlanırsın yoksa
Avans veriyorum iyice suyu ısınsın da ondan sonra icabına bakacağım yetkilerimle.Bunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem
sonun gelir@Dosi bak sabrımın sonundayım. Şuna bir el hareketi çekeceğim ha.
Avans veriyorum iyice suyu ısınsın da ondan sonra icabına bakacağım yetkilerimle.
Son gülen iyi güler.
Son gülen iyi güler.
Seni görenler aynı böyle oluyor.
Seni görenler aynı böyle oluyor.
Geberin ikiniz de.
Zıkkım olsun.
Frankfurt’tan taze 5 yediniz. Daha ne konuşuyorsun?
@serhatt ı da dinlememişsin tabutuna bir çivi daha çaktınFrankfurt’tan taze 5 yediniz. Daha ne konuşuyorsun?
https://twitter.com/x/status/1968781606404935902
Bunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem
aaa bakın adam hem kızların babası hem de @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @RüzgarGülü kayınbabası olabilirAvans veriyorum iyice suyu ısınsın da ondan sonra icabına bakacağım yetkilerimle.
Bak bu güzeldi kızlar çok güzeller de boy farkı bizim beylere ne kadar uygun bilemedimaaa bakın adam hem kızların babası hem de @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @RüzgarGülü kayınbabası olabilir
@HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Angelica
https://twitter.com/x/status/1970197099347354103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?