ben sığmam o alete , sıskalara göre yaptırdımBunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem![]()
Bunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem![]()
Çarpık aldı ağzının payını.ben sığmam o alete , sıskalara göre yaptırdım![]()
etiketlemek yerine şikayet tuşuna basarsam ilgilenmek zorunda kalır ; ona göre ayağın denk al ali koç gibi şutlanırsın yoksaÇarpık aldı ağzının payını.![]()
@Dosi bak sabrımın sonundayım. Şuna bir el hareketi çekeceğim ha.etiketlemek yerine şikayet tuşuna basarsam ilgilenmek zorunda kalır ; ona göre ayağın denk al ali koç gibi şutlanırsın yoksa![]()
Avans veriyorum iyice suyu ısınsın da ondan sonra icabına bakacağım yetkilerimle.Bunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem![]()
sonun gelir@Dosi bak sabrımın sonundayım. Şuna bir el hareketi çekeceğim ha.![]()
Avans veriyorum iyice suyu ısınsın da ondan sonra icabına bakacağım yetkilerimle.![]()
![]()
Son gülen iyi güler.
Son gülen iyi güler.![]()
Seni görenler aynı böyle oluyor.
Seni görenler aynı böyle oluyor.![]()
Geberin ikiniz de.
Zıkkım olsun.
Frankfurt’tan taze 5 yediniz. Daha ne konuşuyorsun?
@serhatt ı da dinlememişsin tabutuna bir çivi daha çaktınFrankfurt’tan taze 5 yediniz. Daha ne konuşuyorsun?
Bunu ve yetkiyi @serhatt ’a verdim. Senin üzerinde kullanırsa bilemem![]()
aaa bakın adam hem kızların babası hem de @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @RüzgarGülü kayınbabası olabilirAvans veriyorum iyice suyu ısınsın da ondan sonra icabına bakacağım yetkilerimle.![]()
![]()
Bak bu güzeldi kızlar çok güzeller de boy farkı bizim beylere ne kadar uygun bilemedimaaa bakın adam hem kızların babası hem de @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @RüzgarGülü kayınbabası olabilir
@HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Angelica