aman onlardan bir zarar gelmezVallalaha ömer , serhat , angelica ile çok uğraşıyorsun sonun pek hayır değil 😱 kardeşim benim uyarılmadım deme
aman onlardan bir zarar gelmezVallalaha ömer , serhat , angelica ile çok uğraşıyorsun sonun pek hayır değil 😱 kardeşim benim uyarılmadım deme
Aaa keşke...
Annem her zaman yaṣar bu durumu
Aaa keşke...
İnş. Serhatın yatak odasına da ışınlanırAnnem her zaman yaṣar bu durumu
Ulaş'ın yanındaki ışınlansın isterdim.İnş. Serhatın yatak odasına da ışınlanır
aaa videolar karışmış , fransız parlak sihirbaz vardı normalde buradaUlaş'ın yanındaki ışınlansın isterdim.
Şu basıc işi bile eline yüzüne bulaştırıyorsun beceriksiz.aaa videolar karışmış , fransız parlak sihirbaz vardı normalde burada
sana çok bile al buldum tekrarŞu basıc işi bile eline yüzüne bulaştırıyorsun beceriksiz.
Madem bana çok neden en çok benimle muhatapsın acaba?sana çok bile al buldum tekrar
en çok seni rezil rüsva etmek hoşuma gidiyorMadem bana çok neden en çok benimle muhatapsın acaba?
Ne ka zavallısın, rezil edilecek bir durumum yok ama beni rezil ettiğini sanıyorsun.en çok seni rezil rüsva etmek hoşuma gidiyor
Ne ka zavallısın, rezil edilecek bir durumum yok ama beni rezil ettiğini sanıyorsun.
Aaaaa @Angelica nın kankaları kudurmuş 😱Darısı başına.
Senin kuduzluğunu kimse geçemez.Aaaaa @Angelica nın kankaları kudurmuş 😱@Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy
Senin kuduzluğunu kimse geçemez.
Senin arkana kaçtı bile.Dikkat et kaçmasın
Senin arkana kaçtı bile.
Çıldır , kudur, tepin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?