aman onlardan bir zarar gelmezVallalaha ömer , serhat , angelica ile çok uğraşıyorsun sonun pek hayır değil 😱 kardeşim benim uyarılmadım deme![]()
aman onlardan bir zarar gelmezVallalaha ömer , serhat , angelica ile çok uğraşıyorsun sonun pek hayır değil 😱 kardeşim benim uyarılmadım deme![]()
Aaa keşke...
Annem her zaman yaṣar bu durumu
Aaa keşke...
İnş. Serhatın yatak odasına da ışınlanırAnnem her zaman yaṣar bu durumu![]()
Ulaş'ın yanındaki ışınlansın isterdim.İnş. Serhatın yatak odasına da ışınlanır
aaa videolar karışmış , fransız parlak sihirbaz vardı normalde buradaUlaş'ın yanındaki ışınlansın isterdim.![]()
Şu basıc işi bile eline yüzüne bulaştırıyorsun beceriksiz.aaa videolar karışmış , fransız parlak sihirbaz vardı normalde burada![]()
sana çok bile al buldum tekrarŞu basıc işi bile eline yüzüne bulaştırıyorsun beceriksiz.![]()
![]()
![]()
Madem bana çok neden en çok benimle muhatapsın acaba?sana çok bile al buldum tekrar
en çok seni rezil rüsva etmek hoşuma gidiyorMadem bana çok neden en çok benimle muhatapsın acaba?![]()
Ne ka zavallısın, rezil edilecek bir durumum yok ama beni rezil ettiğini sanıyorsun.en çok seni rezil rüsva etmek hoşuma gidiyor![]()
Ne ka zavallısın, rezil edilecek bir durumum yok ama beni rezil ettiğini sanıyorsun.![]()
![]()
![]()
Aaaaa @Angelica nın kankaları kudurmuş 😱Darısı başına.![]()
Senin kuduzluğunu kimse geçemez.
Senin kuduzluğunu kimse geçemez.![]()
Senin arkana kaçtı bile.Dikkat et kaçmasın![]()
Senin arkana kaçtı bile.![]()
Çıldır , kudur, tepin