Şimdi yakışana iftira atılır misal @Bully nin hiç laf edilecek özelliği yok çok sıkıcıİftirada bir dünya markasısın.
Şimdi yakışana iftira atılır misal @Bully nin hiç laf edilecek özelliği yok çok sıkıcıİftirada bir dünya markasısın.
Neyse bana bol bol at da günahlarımdan arınayım.Şimdi yakışana iftira atılır misal @Bully nin hiç laf edilecek özelliği yok çok sıkıcı
kızzzz seni şimdi çamaşır suyuna yatırsak 40 yıl öyle kalsan senin günahlar temizlenmezNeyse bana bol bol at da günahlarımdan arınayım.
aşkın yine her yeri sallamışHatırlatayım dedim bu mesajımı
Bu dediğin durumda olan sensin zira her gün onlarca iftira attığın için işin zor.kızzzz seni şimdi çamaşır suyuna yatırsak 40 yıl öyle kalsan senin günahlar temizlenmez
Bu dediğin durumda olan sensin zira her gün onlarca iftira attığın için işin zor.
Bnm hakkımdaki yorumunu duyunca şaşırmış İsviçreli kötü modGüzel bir hafta olacak gibi onu düṣünüyorum
Aaaaa kızzz hala tuzağına düşenler bar yazıkBu dediğin durumda olan sensin zira her gün onlarca iftira attığın için işin zor.
Ne bu anlamadım?Aaaaa kızzz hala tuzağına düşenler bar yazık
Sen anlat. .ss@Yakamoz-Asi anlatsın
Ay ne var videoda?İğrenç ötesi bir video yine günümün içine etti
Ay ne var videoda?
Sapıklık bu. 😱Adam erkek arkadaṣına kilot alacak, baṣkasına denettiriyor iyi gelip gelmeyeceğini, sonra adam deneyip geliyor, yetmiyor birde kokluyor. Ay bayılcam
Ecünnüler yesin, yazık parlaklara.Parlaklar yesin bunu ya
Parlaklar yesin bunu ya
Aaaaa çarpık ittifakı 😱 neyse @Dosi ye söyleyin de bu başarılı ama şampiyon olamamış takımı size göndersin teselli edin @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @12.Adam @Bully ve @RüzgarGülü ileEcünnüler yesin, yazık parlaklara.
Çarpık sana benzer hoşt. .ssAaaaa çarpık ittifakı 😱 neyse @Dosi ye söyleyin de bu başarılı ana şampiyon olamamış takımı size göndersin teselli edin @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @12.Adam @Bully ve @RüzgarGülü ile
@cookies @Angelica @Zeyno @The_Erinch @Royal Highness @tekin
https://twitter.com/x/status/1848426454326915495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?