Hiç görücüye çıkmadığım için zortladın yine.yine bir görücü seni aşağılarken
Hiç görücüye çıkmadığım için zortladın yine.yine bir görücü seni aşağılarken
inandık tamamHiç görücüye çıkmadığım için zortladın yine.
Anlat sen seversin yalanı.inandık tamamneyse bak ilk yılların o zaman utangasçmışsın@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @MasacRE
inandık tamamneyse bak ilk yılların o zaman utangasçmışsın@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @MasacRE
Bence direkt gebermeli.@serhatt yakında bir makine çıkıyormuş sesini duymak istemediğiniz kişilerin sesini kısıyormuşsun bende alıp foruma takacam emrenin sesini kısalım diye
Büyük bir zevkle.Onu Allah bilir artık sesini keselim yeter@xemrexxx
Zor anam o işOnu Allah bilir artık sesini keselim yeter@xemrexxx
İshal Bay’ a ancak sen aşık olabilirsin.Paralı herif görünce sen
https://twitter.com/x/status/1840746893350998278İshal Bay’ a ancak sen aşık olabilirsin.
Paralı herif görünce sen
Seni de inş. bir gün.
genelde edepsizlik ettiği için yakınlarını dövüyordu yani seni dövme ihtimali daha yüksek ben evden işe işten eve yaniSeni de inş. bir gün.
Ben kibirli değilim.
Baş edepsiz sen olduğun için ilk sıradasın.genelde edepsizlik ettiği için yakınlarını dövüyordu yani seni dövme ihtimali daha yüksek ben evden işe işten eve yani
Baş edepsiz sen olduğun için ilk sıradasın.
Aaaaaa cevap verirken hep arasında kaldığın şıklar değil mi bunlarBaş edepsiz sen olduğun için ilk sıradasın.
Bu şıklar arasında kalmadım. D)HiçbiriAaaaaa cevap verirken hep arasında kaldığın şıklar değil mi bunlarEkli dosyayı görüntüle 129702
Şu şarkı her dinleyiste yeni çıkmış gibi.
Onu Allah bilir artık sesini keselim yeter@xemrexxx
Ben kibirli değilim.
@Maskeli Fedai burada çalışmaya başlamış, yoğun çalıştığı için foruma gelemiyormuşBu şıklar arasında kalmadım. D)Hiçbiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?