Sen sahte instagram mı kullanıyorsun ?
Yok ayol tarayıcıma eklenti kurdum ordan resimleri indirebiliyorum
Sen sahte instagram mı kullanıyorsun ?
Sokağın polisleri 15.Bölüm çöp şiş çetesi yazmıştım insanları çöp şiş yapan çete onu o yüzden yazdımMilyon dolarları serhatın dişine göre aslında
Belki 22.Sezonda halkın polisinde Tuba büyüküstün Savcı Tuğba rolünde oynayabilir
Ben karıştırırım ayol oğlanları.
Ne eklentisi ?Yok ayol tarayıcıma eklenti kurdum ordan resimleri indirebiliyorum
Kim eline geçerse ona ilgi gösterirsin ne diyim. @xemrexxxBen karıştırırım ayol oğlanları.
Çok mantıklı, hepsi ilgimi çeken isimler zaten boş yok.
Seninki sataşmış gene.Çok mantıklı, hepsi ilgimi çeken isimler zaten boş yok.
Yoldum onu.Seninki sataşmış gene.
Arayıp bulamadığın fırsat işteBen karıştırırım ayol oğlanları.
Bu kadar sıska kalmam yolsa da
Şıpır şıpır terliyorsun, buradan fark edebiliyorum. Git üstünü değiştir.Arayıp bulamadığın fırsat işte
------
Hep o fırsatların içinde olmam şoku sana.Arayıp bulamadığın fırsat işte
------
Öyle olsa buraya cevap yazacak vaktin olmaz, fırsatları değerlendirirsin 7x24Hep o fırsatların içinde olmam şoku sana.
Buraya kimin neresinden yazdığımı bilmiyorsun o yüzden konuşma.Öyle olsa buraya cevap yazacak vaktin olmaz, fırsatları değerlendirirsin 7x24
örtülü konuşunca @12.Adam anlamıyormuş açık konuş benceBuraya kimin neresinden yazdığımı bilmiyorsun o yüzden konuşma.
aaaaaa ahlaksız teklif geldi edepsizeGeçelim arkaya konuşsun. @serhatt
Teklif ettim gelmedi bende ısrar etmedim.aaaaaa ahlaksız teklif geldi edepsize
hadımsın o zaman yoksa kabul ederdi oTeklif ettim gelmedi bende ısrar etmedim.
Düşündüğün gibi değil lan.hadımsın o zaman yoksa kabul ederdi o
Sen hiçbir şey yaşamadığın için detay istiyorsun bence. Merakından başkalarını öne sürüyorsun.örtülü konuşunca @12.Adam anlamıyormuş açık konuş bence