Sen sahte instagram mı kullanıyorsun ?![]()
Yok ayol tarayıcıma eklenti kurdum ordan resimleri indirebiliyorum
Sen sahte instagram mı kullanıyorsun ?![]()
Sokağın polisleri 15.Bölüm çöp şiş çetesi yazmıştım insanları çöp şiş yapan çete onu o yüzden yazdımMilyon dolarları serhatın dişine göre aslında![]()
Belki 22.Sezonda halkın polisinde Tuba büyüküstün Savcı Tuğba rolünde oynayabilir
Ben karıştırırım ayol oğlanları.
Ne eklentisi ?Yok ayol tarayıcıma eklenti kurdum ordan resimleri indirebiliyorum![]()
Kim eline geçerse ona ilgi gösterirsin ne diyim.Ben karıştırırım ayol oğlanları.![]()
Çok mantıklı, hepsi ilgimi çeken isimler zaten boş yok.
Seninki sataşmış gene.Çok mantıklı, hepsi ilgimi çeken isimler zaten boş yok.![]()
![]()
Yoldum onu.Seninki sataşmış gene.![]()
Arayıp bulamadığın fırsat işteBen karıştırırım ayol oğlanları.![]()
Bu kadar sıska kalmam yolsa da
Şıpır şıpır terliyorsun, buradan fark edebiliyorum. Git üstünü değiştir.Arayıp bulamadığın fırsat işte
------
Bu kadar sıska kalmam yolsa da![]()
Hep o fırsatların içinde olmam şoku sana.Arayıp bulamadığın fırsat işte
------
Bu kadar sıska kalmam yolsa da![]()
Öyle olsa buraya cevap yazacak vaktin olmaz, fırsatları değerlendirirsin 7x24Hep o fırsatların içinde olmam şoku sana.![]()
![]()
Buraya kimin neresinden yazdığımı bilmiyorsun o yüzden konuşma.Öyle olsa buraya cevap yazacak vaktin olmaz, fırsatları değerlendirirsin 7x24![]()
örtülü konuşunca @12.Adam anlamıyormuş açık konuş benceBuraya kimin neresinden yazdığımı bilmiyorsun o yüzden konuşma.![]()
aaaaaa ahlaksız teklif geldi edepsizeGeçelim arkaya konuşsun.@serhatt
Teklif ettim gelmedi bende ısrar etmedim.aaaaaa ahlaksız teklif geldi edepsize![]()
hadımsın o zaman yoksa kabul ederdi oTeklif ettim gelmedi bende ısrar etmedim.![]()
Düşündüğün gibi değil lan.hadımsın o zaman yoksa kabul ederdi o![]()
Sen hiçbir şey yaşamadığın için detay istiyorsun bence. Merakından başkalarını öne sürüyorsun.örtülü konuşunca @12.Adam anlamıyormuş açık konuş bence![]()