Döşü kıllı sevmem, kaymak gibi olacakSende koynuna gir.
Döşü kıllı sevmem, kaymak gibi olacakSende koynuna gir.
Buldu da bunuyor hasbam.Döşü kıllı sevmem, kaymak gibi olacak
Efsuna bile bu baktı beb elimi sallasam ellisiBuldu da bunuyor hasbam.Kim bakar acaba senin yüzüne.
Kız sen kendini nasıl Efsoşşlan kıyaslarsın haddini bil paçavra. 😱Efsuna bile bu baktı beb elimi sallasam ellisi
Heyatım yani sen de görüldüğü gibi Faruk forumdash tan öteye gidememişsin konuşuyonKız sen kendini nasıl Efsoşşlan kıyaslarsın haddini bil paçavra. 😱
Iyyy bıktırdın yetooo.Heyatım yani sen de görüldüğü gibi Faruk forumdash tan öteye gidememişsin konuşuyon
Ayy defol buna git be esas sen bıktırdın. SsIyyy bıktırdın yetooo.
Sen defol git be ucube. .ssAyy defol buna git be esas sen bıktırdın. Ss
Aynen datlum bak aynı senin dertlerindenSen defol git be ucube. .ss
Böyle magandalarla işim olmaz.
@Angelica teyzem 91 liden yaşlıları kabul etmiyormuş çıtır severim diyorSen defol git be ucube. .ss
Böyle magandalarla işim olmaz.
Haklı kadın böylesi çıtırlar varken kim bakar içi geçmişlere.
İnş. Sana da mutluluk verirHaklı kadın böylesi çıtırlar varken kim bakar içi geçmişlere.
Böyle patronum oldu da ben mi sevmedim…İnş. Sana da mutluluk verir
@Maskeli Fedai ile konuşmanızı kayda almış @Sherlock haini ne diyorsunBöyle patronum oldu da ben mi sevmedim…
Sonda nasıl kıvırıyor öyle.
Başım ağrıyor diyememiş mi?@Maskeli Fedai ile konuşmanızı kayda almış @Sherlock haini ne diyorsun@Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam @Carpe Diem
Bunlar hogathaylan destoş olur ancak.@Maskeli Fedai ile konuşmanızı kayda almış @Sherlock haini ne diyorsun@Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam @Carpe Diem
Çiğdem gacısı. .ss@destere yi çözdüm de hogathay kim ?
Babası yüzünden dizileri seyredemeyen deseydin anlardım.Çiğdem gacısı. .ss
Sorry bir dahakine öyle derim.Babası yüzünden dizileri seyredemeyen deseydin anlardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?