2030 a pek bişi kalmadıAçıklamasını yapacaktım ama sonra telif hakları falan var ya en iyisi hiç yazmamak.
Son düzenleme:
2030 a pek bişi kalmadıAçıklamasını yapacaktım ama sonra telif hakları falan var ya en iyisi hiç yazmamak.
230 Az zaten keşke orda durucak olsa onada razıydık
2030'da burası ne olur düşünemiyorum.230 Az zaten keşke orda durucak olsa onada razıydık@mrt-06 @serhatt @Forumdash @Maskeli Fedai @sokak sanati
Tirnak yiyince oruc bozuluyor mu ki?Ayy ramazanın en zorlandığım unsuruda az önce yine başıma geldiğindenBir çekirdek birde şu tırnak yeme hastalığından kurtulamıyoruz çekirdek yanımızda tutmayınca sıkıntı yokta parmakları tutmama gibi ihtimalde yokBir ufak dalgınlıkta hemen@xemrexxx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @serhatt @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Özgür @eskici @Yiğitt @kerem @MasacRE @alperuz
Oruc ayrım yapmıyor sanırım birşey yemeyecenTirnak yiyince oruc bozuluyor mu ki?
Üzücü.Ayy ramazanın en zorlandığım unsuruda az önce yine başıma geldiğindenBir çekirdek birde şu tırnak yeme hastalığından kurtulamıyoruz çekirdek yanımızda tutmayınca sıkıntı yokta parmakları tutmama gibi ihtimalde yokBir ufak dalgınlıkta hemen@xemrexxx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @serhatt @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Özgür @eskici @Yiğitt @kerem @MasacRE @alperuz
Tutma sende yeter, her yil tutuyorsun 4-5 tane tut yeter.
1 ay oruc tutcaklar tutsunlar bir zahmet sağlık sıkıntısı yoksaTutma sende yeter, her yil tutuyorsun 4-5 tane tut yeter.
Çok şaşırtıcı ama @serhatt imamhatip okumusÜzücü.
Nesi şaşırtıcı ayol, sanki imam hatipli gibi davranmıyorum da
Niye ayol .ss
Aaa sağol canım öyleyim elhamdülillah 🕋
Tırnak yeme.Ayy ramazanın en zorlandığım unsuruda az önce yine başıma geldiğindenBir çekirdek birde şu tırnak yeme hastalığından kurtulamıyoruz çekirdek yanımızda tutmayınca sıkıntı yokta parmakları tutmama gibi ihtimalde yokBir ufak dalgınlıkta hemen@xemrexxx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @serhatt @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Özgür @eskici @Yiğitt @kerem @MasacRE @alperuz
Ne gibi davrandığını söylemeye benim terbiyem müsade etmez oruclu olmasam bileNesi şaşırtıcı ayol, sanki imam hatipli gibi davranmıyorum da@xemrexxx @alperuz @Maskeli Fedai @eskici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?