İzledim şimdi yorumu yazan baya kafa yormuş ya klibe, bir de bazı uygunsuz kelimeler var gibi geldi istersen editle falan bir şey yap.Ama bir okudun mu akıyor işte. Tespitleri o kadar iyi ki.
İzledim şimdi yorumu yazan baya kafa yormuş ya klibe, bir de bazı uygunsuz kelimeler var gibi geldi istersen editle falan bir şey yap.Ama bir okudun mu akıyor işte. Tespitleri o kadar iyi ki.
Yalnız klibin başında sarışın kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Kız mesajı okurken de orada kocaman Derya yazısı yazmasına rağmen neden arabasına biniyor ki? Dizide basbaya çok saçma mantık hataları var.İzledim şimdi yorumu yazan baya kafa yormuş ya klibe, bir de bazı uygunsuz kelimeler var gibi geldi istersen editle falan bir şey yap.Çocuk ve kızların geleceği hakkındaki tespitleri çok iyi.
Belki Ekşi’deki yorumdaki gibi farklı isimde kaydetmiştir kızı. Bana mantıklı geldi aslında.Yalnız klibin başında sarışın kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Kız mesajı okurken de orada kocaman Derya yazısı yazmasına rağmen neden arabasına biniyor ki? Dizide basbaya çok saçma mantık hataları var.
Kaydetmemiş işte. Esmer olan cafede kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Çocuğun telefonunda da Derya yazıyor. Acaba kız madem sevgilimle beni aldattı bende son kez onu kullanayım da beni havaalanına götürsün diye mi düşündü?Belki Ekşi’deki yorumdaki gibi farklı isimde kaydetmiştir kızı. Bana mantıklı geldi aslında.Ama sonradan illa anlaşılırdı, her halükarda garip bir klip.
Allah başka dert vermesin, 2 gündür buna mı taktınKaydetmemiş işte. Esmer olan cafede kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Çocuğun telefonunda da Derya yazıyor. Acaba kız madem sevgilimle beni aldattı bende son kez onu kullanayım da beni havaalanına götürsün diye mi düşündü?Yada kız bildiğimiz yüzsüz.
Şimdi tekrar izleyince esas kızda da “Derya” olarak kayıtlı olduğunu fark ettim haklısın. O zaman birinci tez de çürümüş oluyor.Kaydetmemiş işte. Esmer olan cafede kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Çocuğun telefonunda da Derya yazıyor. Acaba kız madem sevgilimle beni aldattı bende son kez onu kullanayım da beni havaalanına götürsün diye mi düşündü?Yada kız bildiğimiz yüzsüz.
Dün takmıştım bugün aklıma gelmedi.Allah başka dert vermesin, 2 gündür buna mı taktın
İkinci tezde şarkıya uymuyor işte.Şimdi tekrar izleyince esas kızda da “Derya” olarak kayıtlı olduğunu fark ettim haklısın. O zaman birinci tez de çürümüş oluyor.Yorumu yazan bu ayrıntıyı nasıl fark etmemiş şaşırdım.
Ya da yüzleşmek için onun arabasına bindi. İntikam almak için de olabilir...
Bu adama noldu ya?
Aşkın mı Sertab mı?Türk pop tarihinin en iyi albümlerinden biri...
Yok artık bu şarkıyı biliyorum tabii ki sadece klibini ilk kez izledim. Çıktığı zamanlar internet pek gelişmiş olmadığı için...İkinci tezde şarkıya uymuyor işte.
Diyorum ya 11 yıl oldu, hala anlam veremiyorum. Sen yine şarkıyı ilk kez dinledin kesin..
------
Bu adama noldu ya?
En iyi şarkısı idi..
------
Aşkın mı Sertab mı?
Şarkıyı biliyorsan klibini nasıl hatırlamıyorsun?Yok artık bu şarkıyı biliyorum tabii ki sadece klibini ilk kez izledim. Çıktığı zamanlar internet pek gelişmiş olmadığı için...
Bence de en iyi şarkısı buydu, sonradan bir şeyler yaptı. Pabucumun Dünyası’ydı sanırımAma hiçbiri eski şarkılarındaki hissi veremedi...
Küçükken abimin telefonundan dinlerdim gizlice.Şarkıyı biliyorsan klibini nasıl hatırlamıyorsun?
Türkiye'nin ilk metroseksüel şarkıcısıydı, yazık oldu.
O değil de ben niye her gece bunu dinliyorum?
Sertab tabii ki, Aşkın sektöre bomba gibi bir giriş yapmış ama devamını getirememiş. 2000'lerde çıkardığı harika diyebileceğim tek şarkısı yalancı bahar. Ses olarakta her ne kadar Aşkın'da çok iyi bir sese sahip olsa da Sertab Türkiye'nin en iyi kadın sesi.Aşkın mı Sertab mı?
Şimdilerde napıyor ne ondan ne Levent Yüksel'den ses seda yok.Sertab tabii ki, Aşkın sektöre bomba gibi bir giriş yapmış ama devamını getirememiş. 2000'lerde çıkardığı harika diyebileceğim tek şarkısı yalancı bahar. Ses olarakta her ne kadar Aşkın'da çok iyi bir sese sahip olsa da Sertab Türkiye'nin en iyi kadın sesi.
Ama Aşkın'ın Sevgiliye albümü>Sertab'ın tüm albümleri. Yazık, susma, ayrılmam, bile bile, başka bir şey... Hepsi çok çok iyi
Müziğe hobi olarak devam ediyor gibi. Arada şarkı söyleyip çıkarıyor yine ama bir yandan da farklı alanlarda işler yapıyor diye biliyorum. Son dönemde çıkardığı Mehmet Erdemle olan düeti güzeldi.Şimdilerde napıyor ne ondan ne Levent Yüksel'den ses seda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?