Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzledim şimdi yorumu yazan baya kafa yormuş ya klibe, bir de bazı uygunsuz kelimeler var gibi geldi istersen editle falan bir şey yap.
Çocuk ve kızların geleceği hakkındaki tespitleri çok iyi.
Yalnız klibin başında sarışın kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Kız mesajı okurken de orada kocaman Derya yazısı yazmasına rağmen neden arabasına biniyor ki? Dizide basbaya çok saçma mantık hataları var.

Reactions: 12.Adam and dreamy
Belki Ekşi’deki yorumdaki gibi farklı isimde kaydetmiştir kızı. Bana mantıklı geldi aslında.
Ama sonradan illa anlaşılırdı, her halükarda garip bir klip.

Reactions: 12.Adam and kerem
Belki Ekşi’deki yorumdaki gibi farklı isimde kaydetmiştir kızı. Bana mantıklı geldi aslında.
Ama sonradan illa anlaşılırdı, her halükarda garip bir klip.
Kaydetmemiş işte. Esmer olan cafede kızı ararken telefonda Derya yazıyor. Çocuğun telefonunda da Derya yazıyor. Acaba kız madem sevgilimle beni aldattı bende son kez onu kullanayım da beni havaalanına götürsün diye mi düşündü?
Yada kız bildiğimiz yüzsüz.

Allah başka dert vermesin, 2 gündür buna mı taktın

Şimdi tekrar izleyince esas kızda da “Derya” olarak kayıtlı olduğunu fark ettim haklısın. O zaman birinci tez de çürümüş oluyor.
Yorumu yazan bu ayrıntıyı nasıl fark etmemiş şaşırdım.

Ya da yüzleşmek için onun arabasına bindi. İntikam almak için de olabilir...

İkinci tezde şarkıya uymuyor işte.

Diyorum ya 11 yıl oldu, hala anlam veremiyorum. Sen yine şarkıyı ilk kez dinledin kesin..
------

Bir neslin psikolojisini bozan şarkı... 😔 @kerem

Bu adama noldu ya?

En iyi şarkısı idi..
------

Türk pop tarihinin en iyi albümlerinden biri...
Aşkın mı Sertab mı?

Yok artık bu şarkıyı biliyorum tabii ki sadece klibini ilk kez izledim. Çıktığı zamanlar internet pek gelişmiş olmadığı için...

Bence de en iyi şarkısı buydu, sonradan bir şeyler yaptı. Pabucumun Dünyası’ydı sanırım
Ama hiçbiri eski şarkılarındaki hissi veremedi...
------

2000’ler 🥺🥺🥺

Reactions: kerem
Şarkıyı biliyorsan klibini nasıl hatırlamıyorsun?

Türkiye'nin ilk metroseksüel şarkıcısıydı, yazık oldu.

O değil de ben niye her gece bunu dinliyorum?

Reactions: dreamy
Bir 2000’ler playlisti yapmışım...

------

Şarkıyı biliyorsan klibini nasıl hatırlamıyorsun?

Türkiye'nin ilk metroseksüel şarkıcısıydı, yazık oldu.

O değil de ben niye her gece bunu dinliyorum?

Küçükken abimin telefonundan dinlerdim gizlice.
Aslı Güngör’ün o dönem popüler tüm şarkıları vardı, o yüzden ismini duyunca hep Nokia 6300 aklıma gelir.

Bu şarkıya düştüysen geçmiş olsun. Hiç derdin yoksa bile derde sokar bu...

Aşkın mı Sertab mı?
Sertab tabii ki, Aşkın sektöre bomba gibi bir giriş yapmış ama devamını getirememiş. 2000'lerde çıkardığı harika diyebileceğim tek şarkısı yalancı bahar. Ses olarakta her ne kadar Aşkın'da çok iyi bir sese sahip olsa da Sertab Türkiye'nin en iyi kadın sesi.

Ama Aşkın'ın Sevgiliye albümü>Sertab'ın tüm albümleri. Yazık, susma, ayrılmam, bile bile, başka bir şey... Hepsi çok çok iyi

------

Şimdilerde napıyor ne ondan ne Levent Yüksel'den ses seda yok.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Şimdilerde napıyor ne ondan ne Levent Yüksel'den ses seda yok.
Müziğe hobi olarak devam ediyor gibi. Arada şarkı söyleyip çıkarıyor yine ama bir yandan da farklı alanlarda işler yapıyor diye biliyorum. Son dönemde çıkardığı Mehmet Erdemle olan düeti güzeldi.

Levent Yüksel yine konser falan yapıyordu sürekli, Aşkın'ın hiç konser yaptığını görmedim.

------

Reactions: 12.Adam