Dur Serkan Kaya ikinci tur dinliyorum. Sonra Hande'ye geçerim
Serkan'ın tek o şarkısı iyi o da İbo çakmasıDur Serkan Kaya ikinci tur dinliyorum. Sonra Hande'ye geçerim
Nerdesin, Daha İyi ve bu en sevdiğim 3 şarkısı:
Bunu Forrest Gump sandım 😱 tıklayınca Oğuzhan Koç olduğunu farkettim sjsjjsjjs.
Pek sevmem ama..
Forrest Gump'ı niye sevmeyim beBunu Forrest Gump sandım 😱 tıklayınca Oğuzhan Koç olduğunu farkettim sjsjjsjjs.
Bu da Oğuzhan'ın en sevdiğim şarkısı.
Yok be şarkıya o yorumu algıladım, sadece hangi ingilizce şarkı diye tıklayınca Türkçe çıktı sjsjsjjsjsForrest Gump'ı niye sevmeyim be
Sayemde bu şarkıyı birinci yapmamıştı forum yaz ayındaydı o sene ve ben pek gelmiyordum. Finalin kapanmasına az kalmıştı foruma geldim ve sonuç:
Simge aplaaam
Son oyu vermek ve kazananı belirlemek bana nasip oldu
Öncelikle finalde başka şarkıları beklerdim. Öpücem şarkısı finali haketmiyor. İlla Simge olunacaksa Ben Bazen bana göre kat ve kat daha iyi bir şarkı diğerine göre. @Sherlock ilede paylaşmıştım bu düşüncemi
Mabel Matiz'i ilkkez Öyle Kolaysa şarkısıyla tanımıştım ve en sevdiğim şarkısıda bu oldu, haliyle foruma girdiğimde final başlığını görünce oy kullanmasam olmazdı. @MasacRE
Forum galiba güzellere daha fazla önem veriyor çünkü oy oranı çok çok fazlaydı o etkinlikte Galiba bu yaz baya aktiflik azalmış.Forumun belkide tarihinde en durgun yaz ayı oluyor.
Aferin dosi gurur duy. Simge ablaaaam gönüllerin birincisi her anlamda..Sayemde bu şarkıyı birinci yapmamıştı forum yaz ayındaydı o sene ve ben pek gelmiyordum. Finalin kapanmasına az kalmıştı foruma geldim ve sonuç: