Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Beni pek etkilemedi. Başka alalım.
Beni pek etkilemedi. Başka alalım.
hangi koğuştasın
Kadının sesi cidden çok güçlü, ileride kendini iyi noktalara atabilir eğer iyi bir menajerle çalışırsa. Şarkının sözleri ve klibi biraz zayıf kalmış ama evet, fakat amatörlük adına o kadarına bir şey diyemeyiz@Tolstoyevski Klibi izlemene gerek yok. Arka planda dinle bakalım. Farklı farklı çıkışları oluyor. Çok anlamadım şarkıyı ama bu kızın sesi güzel ilginç bir şarkı ama dinlemem fazla Yorum alalım
Bu şarkı ruhani yolculuğa çıkmak için teşvik ilahisi gibi geliyor bana Çöp'le kıyaslayamam çünkü çöp benim için gerçekten hande'nin çöp şarkılarından
Harikayı ilk cümlen için attım sadece. 12'den vurmuşsun gerçekten. Sadece tek dinleyişte bile ruh halini değiştiren cinsten. Hala da açar dinlerim. Hande'nin mimikleri de çok iyi.Bu şarkı ruhani yolculuğa çıkmak için teşvik ilahisi gibi geliyor bana Çöp'le kıyaslayamam çünkü çöp benim için gerçekten hande'nin çöp şarkılarından
Hareketlerini ezberlediğimden çok dikkatimi çekmemişti Senaryo ve şarkı bütünlüğünü bağdaştirmak için klibi izlemiştim Yoksa şarkı başlı başına klipsiz de harika Leyla'yı da dinlemeni tavsiye ederim. O da böyle bir şarkıHarikayı ilk cümlen için attım sadece. 12'den vurmuşsun gerçekten. Sadece tek dinleyişte bile ruh halini değiştiren cinsten. Hala da açar dinlerim. Hande'nin mimikleri de çok iyi.
Dinledim az önce ikinci partı çok vurucuydu beğendim ama kıymeti bilinememiş yine. 277 bin ne?Hareketlerini ezberlediğimden çok dikkatimi çekmemişti Senaryo ve şarkı bütünlüğünü bağdaştirmak için klibi izlemiştim Yoksa şarkı başlı başına klipsiz de harika Leyla'yı da dinlemeni tavsiye ederim. O da böyle bir şarkı
İlk konsere özel ilk şarkı bu olsa keşke.
Şu şarkıyı da analım. Özgüven patlaması veriyor.İlk konsere özel ilk şarkı bu olsa keşke.