Bak işte o zaman büyük bir kesmin ilgisini çeker, yarın dinler listeye eklerim herhalde.Akraba'yı Akbaba'ya benzetmişti... Şaheser resmen...
Bak işte o zaman büyük bir kesmin ilgisini çeker, yarın dinler listeye eklerim herhalde.Akraba'yı Akbaba'ya benzetmişti... Şaheser resmen...
Çok isterim, sesin güzel midir?Daha güzelini söyleyen var bende istersen sana bir gün bende söylerim
Herhalde mi? Tabii ki ekleyeceksin. Bu şarkı Nil'in en popüler 5 şarkısından biri olabilir.Bak işte o zaman büyük bir kesmin ilgisini çeker, yarın dinler listeye eklerim herhalde.
Bilmiyordum be.Çok isterim, sesin güzel midir?
Herhalde mi? Tabii ki ekleyeceksin. Bu şarkı Nil'in en popüler 5 şarkısından biri olabilir.
Sevmezsen Nil'e veda et.Bilmiyordum be.Herhalde tabii şarkıyı dinlemedim sevmezsem zorunluluktan koymuş olucam, o sayılmaz.
Normal ses işte cnm DAAAAR HEJİROOOOKEEEEEEEEEÇok isterim, sesin güzel midir?
Herhalde mi? Tabii ki ekleyeceksin. Bu şarkı Nil'in en popüler 5 şarkısından biri olabilir.
Cidden gel bir gün karşılıklı online düet yapalımÇok isterim, sesin güzel midir?
Benim sesim karga gibidir. Şarkı söyleyemem dinlerim anca.Normal ses işte cnm DAAAAR HEJİROOOOKEEEEEEEEE
Bunu da dinle
------
------
Cidden gel bir gün karşılıklı online düet yapalım
Benim de çok iyi sayılmaz ama söylerimBenim sesim karga gibidir. Şarkı söyleyemem dinlerim anca.Yeni bir gitar alınca ben çalarım sen söylersin ama.
Üstteki şarkı fena değildi. Sıra bende o zaman.Benim de çok iyi sayılmaz ama söylerimŞarkı atıcam dinleee
Bayılıyorum.Sevmezsen Nil'e veda et.
Ezberledim artıkÜstteki şarkı fena değildi. Sıra bende o zaman.
Kalk yarına inat şemmame oynayalım o zaman.Ezberledim artık
Hadi sırayla şarkı atalımBenimde canım sıkılıyo yarın için moral olsun
Hadi oynayalımKalk yarına inat şemmame oynayalım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?