Bak işte o zaman büyük bir kesmin ilgisini çeker, yarın dinler listeye eklerim herhalde.Akraba'yı Akbaba'ya benzetmişti... Şaheser resmen...
Bak işte o zaman büyük bir kesmin ilgisini çeker, yarın dinler listeye eklerim herhalde.Akraba'yı Akbaba'ya benzetmişti... Şaheser resmen...
Çok isterim, sesin güzel midir?Daha güzelini söyleyen var bende istersen sana bir gün bende söylerim![]()
Herhalde mi? Tabii ki ekleyeceksin. Bu şarkı Nil'in en popüler 5 şarkısından biri olabilir.Bak işte o zaman büyük bir kesmin ilgisini çeker, yarın dinler listeye eklerim herhalde.![]()
Bilmiyordum be.Çok isterim, sesin güzel midir?
Herhalde mi? Tabii ki ekleyeceksin. Bu şarkı Nil'in en popüler 5 şarkısından biri olabilir.![]()
Sevmezsen Nil'e veda et.Bilmiyordum be.Herhalde tabii şarkıyı dinlemedim sevmezsem zorunluluktan koymuş olucam, o sayılmaz.
![]()
Normal ses işte cnm DAAAAR HEJİROOOOKEEEEEEEEEÇok isterim, sesin güzel midir?
Herhalde mi? Tabii ki ekleyeceksin. Bu şarkı Nil'in en popüler 5 şarkısından biri olabilir.![]()
Cidden gel bir gün karşılıklı online düet yapalımÇok isterim, sesin güzel midir?
Benim sesim karga gibidir. Şarkı söyleyemem dinlerim anca.Normal ses işte cnm DAAAAR HEJİROOOOKEEEEEEEEE
Bunu da dinle
------
------
Cidden gel bir gün karşılıklı online düet yapalım![]()
Benim de çok iyi sayılmaz ama söylerimBenim sesim karga gibidir. Şarkı söyleyemem dinlerim anca.Yeni bir gitar alınca ben çalarım sen söylersin ama.
![]()
Üstteki şarkı fena değildi. Sıra bende o zaman.Benim de çok iyi sayılmaz ama söylerimŞarkı atıcam dinleee
![]()
Bayılıyorum.Sevmezsen Nil'e veda et.![]()
Ezberledim artıkÜstteki şarkı fena değildi. Sıra bende o zaman.
Kalk yarına inat şemmame oynayalım o zaman.Ezberledim artık
Hadi sırayla şarkı atalımBenimde canım sıkılıyo yarın için moral olsun
Hadi oynayalımKalk yarına inat şemmame oynayalım o zaman.