Emre Ozansoy
Moderatör
Hazırlıklara hemen başlanılmış. @Emre Ozansoykerem'in hediyesi aklıma düştü ve yeniden dinleme şerefine eriştim.
Pır xweşe.@kerem gel sende dinle
Nil Karaibrahimgil sevmem, umarım onunla gelmez.
Sertab'ın yengesi olduğundan dolayı mı? @slhttnmtlNil Karaibrahimgil sevmem, umarım onunla gelme.
Elbette.Sertab'ın yengesi olduğundan dolayı mı? @slhttnmtl
Bu garantiydi, sen attın diye dinledim. Yine de şimdilik 5 şarkılı güzel bir listem var.
Erener ailesine giren kalitesiz müzik yapamıyor, Nil'imizde ekstra baba faktörü de var.Sertab'ın yengesi olduğundan dolayı mı? @slhttnmtl
Artık sunucu oldun, zevk konusunda bir olmalıyız.Elbette.
5 şarkı baya azmış. Nil'in çok rahat 20 tane klipli şarkısı vardır.Bu garantiydi, sen attın diye dinledim. Yine de şimdilik 5 şarkılı güzel bir listem var.
Erener ailesine giren kalitesiz müzik yapamıyor, Nil'imizde ekstra baba faktörü de var.
Bugün çok şarkı dinleyemedim, biri klipli değil galiba ama ba yıl dım, onu kullanmam lazım. Yine önümüzdeki günlerde 7-8 yapmayı düşünüyorum ki garanti Nil'le yarışayım.Artık sunucu oldun, zevk konusunda bir olmalıyız.
5 şarkı baya azmış. Nil'in çok rahat 20 tane klipli şarkısı vardır.
Hadise'ye en iyi derecesini kazandırdın, sıra Nil'e geldi zaten.
Akbaba açık ara en sevdiğim şarkısıdır. Hala her gün Spotify'den dinliyorum. (Bilmiyorum deme sakın. )Bugün çok şarkı dinleyemedim, biri klipli değil galiba ama ba yıl dım, onu kullanmam lazım. Yine önümüzdeki günlerde 7-8 yapmayı düşünüyorum ki garanti Nil'le yarışayım.
Adı kirli Hadise'yi bugünlere getirdiysem Nil garanti inş.
Bir tane daha gelsin Beni ağlatıyor bu
İsim olarak bilmiyorum ama zamanında phoebe'ye de Biz Burdayız'ı bilmiyorum demiştim ama gayet de biliyormuşum. Gerçi arkadan açtım bir kısmını bu tanıdık da gelmedi.Akbaba açık ara en sevdiğim şarkısıdır. Hala her gün Spotify'den dinliyorum. (Bilmiyorum deme sakın. )
O zaman @xBUGRAx ve ben seninle gurur duyacağız...
Beni en çok bu şarkı etkiler. Dinlerken tüy ürperten cinsten...Bir tane daha gelsin Beni ağlatıyor bu
Daha güzelini söyleyen var bende istersen sana bir gün bende söylerimBeni en çok bu şarkı etkiler. Dinlerken tüy ürperten cinsten...
Akrabayı akbabaya benzetmişti... Şaheser resmen...İsim olarak bilmiyorum ama zamanında phoebe'ye de Biz Burdayız'ı bilmiyorum demiştim ama gayet de biliyormuşum. Gerçi arkadan açtım bir kısmını bu tanıdık da gelmedi.
@xBUGRAx'i Seda Sayan'la mutlu edemeyecekken Nil'le mutlu edecek olmam.