Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu da demin dinleyip bitirdim, öylesine görüp açmıştım ama harika ötesiymiş...

------

Bu da son Nil şarkım, daha yeni dinledim de Top10'da 9-10. olması gerekirmiş. :A

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: 12.Adam and kerem
Artık sunucu oldun, zevk konusunda bir olmalıyız. :A

Bu garantiydi, sen attın diye dinledim. :A Yine de şimdilik 5 şarkılı güzel bir listem var. :A

Erener ailesine giren kalitesiz müzik yapamıyor, Nil'imizde ekstra baba faktörü de var. :A
5 şarkı baya azmış. Nil'in çok rahat 20 tane klipli şarkısı vardır. :A

Hadise'ye en iyi derecesini kazandırdın, sıra Nil'e geldi zaten. :Z

Artık sunucu oldun, zevk konusunda bir olmalıyız. :A

5 şarkı baya azmış. Nil'in çok rahat 20 tane klipli şarkısı vardır. :A

Hadise'ye en iyi derecesini kazandırdın, sıra Nil'e geldi zaten. :Z
Bugün çok şarkı dinleyemedim, biri klipli değil galiba ama ba yıl dım, onu kullanmam lazım. :A Yine önümüzdeki günlerde 7-8 yapmayı düşünüyorum ki garanti Nil'le yarışayım. :A

Adı kirli Hadise'yi bugünlere getirdiysem Nil garanti inş. :Z

• Beğendim
  • İlginç
Bugün çok şarkı dinleyemedim, biri klipli değil galiba ama ba yıl dım, onu kullanmam lazım. :A Yine önümüzdeki günlerde 7-8 yapmayı düşünüyorum ki garanti Nil'le yarışayım. :A

Adı kirli Hadise'yi bugünlere getirdiysem Nil garanti inş. :Z
Akbaba açık ara en sevdiğim şarkısıdır. Hala her gün Spotify'den dinliyorum. :Z (Bilmiyorum deme sakın. :A)

O zaman @xBUGRAx ve ben seninle gurur duyacağız...

Akbaba açık ara en sevdiğim şarkısıdır. Hala her gün Spotify'den dinliyorum. :Z (Bilmiyorum deme sakın. :A)

O zaman @xBUGRAx ve ben seninle gurur duyacağız...
İsim olarak bilmiyorum ama zamanında phoebe'ye de Biz Burdayız'ı bilmiyorum demiştim ama gayet de biliyormuşum. :A Gerçi arkadan açtım bir kısmını bu tanıdık da gelmedi. :A

@xBUGRAx'i Seda Sayan'la mutlu edemeyecekken Nil'le mutlu edecek olmam. :Z

• Güldürdün
İsim olarak bilmiyorum ama zamanında phoebe'ye de Biz Burdayız'ı bilmiyorum demiştim ama gayet de biliyormuşum. :A Gerçi arkadan açtım bir kısmını bu tanıdık da gelmedi. :A

@xBUGRAx'i Seda Sayan'la mutlu edemeyecekken Nil'le mutlu edecek olmam. :Z
Akrabayı akbabaya benzetmişti... Şaheser resmen...