Şu An İndirimde Ne Var? (Popüler Sıcak Fırsatlar) 🔥 📉

Küçük memur çantası mı? Ben de kullanıyorum diye kendimi tek sanıyordum. 😱

Canımm kararımı verdim dedikten sonra 10 tane model sayman. :A:A

2015'den beri Samsung katlanır akıllı telefon üretiyor ayrıca Asya'da popüler, saman alevi etkisi yaratmadı anlayacağın. :A Gayet işlevsel, rahatsız olduğun nokta ne? :A

2008'lerde hava olsun diye şak şak telefonun kapağını açıp kapatan ben elbetteki bunu beğenirim. :A İlahi. :F
Yok be bildiğin sırt çantası işte. :A Küçük olanlarından. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Yeni Samsung Flip 3 ön siparişe özel 12 Milyar. :bhr: Fold'a göre 5-6 bin daha avantajlı, buna sahip olmayı çok istiyorum çoookkk. :( @The_Erinch abi senin bankadan düşük faizde 15 bin TL kredi çekebilir miyim, söz ödiycem. :A Şu güzelliğe bakın. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 107836

@denizz19 @bazinga @Çiğdem @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @serhatt @EmreCan @emreemreu @xemrexxx @Tolstoyevski @xBUGRAx @Gerekli24 @phoebebuffay @kerem @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Alos @XanTier @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy @12.Adam@DarkLegenD

Çok güzelmiş yaaaa

• Beğendim
Herkesin aldığı şey popüler kültürdür, az kişinin aldığı şey ise bu köleliği reddetmektir. :A

Apple iphone 13 serisinde katlanır model yapacakmış diye duydum. :A
Yine kavram karmaşası yaşıyorsun ah Mertcim niye böylesin sen? :A Bir şeyin popüler kültür olması için illa popüler olması gerekmez, o kültüre ait olması onu Popüler Kültür yapmaya yeterlidir canım :A

Apple gözümden düşer :A

• İlginç
Yok mu şöyle sıcak bir takım fırsatlar…

1C58109F-8B4E-4FF5-A5D1-8FA400747E51.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and EmreCan
Amazon’da Can Yayınları Lacivert Klasikler serisi kitaplarda geçerli 4 al 1 öde kampanyası var. 44 kitap 107 TL oluyor. Tabii isterseniz daha az miktarda da alabilirsiniz. Meraklılarına duyurulur. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga and STAR