Acılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inşO çok hafif kalıyor ve evet çok güzel
Meksikalıyla konuşuyorsun suan
Acılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inşO çok hafif kalıyor ve evet çok güzel
Her konuda bilgin var maşallahAcılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inşO çok hafif kalıyor ve evet çok güzel
Aaa Kıyafet indirimlerinde hemen beni haberdar edin ayoll yaz da geliyor
Aaa Kıyafet indirimlerinde hemen beni haberdar edin ayoll yaz da geliyor@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @eskici @cookies @sokak sanati @kerem[/QUOTE
AL KIZ SANA İNDİRİM
Yaaa buradaki A101 kapandı.Mesajı daha önce görseydim keşke dışardaydım.:/@mrt-06 A101'den geliyorum haberler güzel. Tadelle'nin maksi boyuna indirim gelmiş. 1.75 olmuş.8 tane kaptım hemen. Daha olsaydı daha alırdım muhtemelen.
Diğer marketlerde küçük boyu bile 2 TL ve zaten son zamlardan sonra çoğu çikolata 1.50 TL civarı. Bu fiyata Tadelle Maksi kaçmaz.
1-7 Eylül arası diyordu ben ilk gününde denk gelmişim ama marketi sıfırladım işte getirmezlerse başka anlamı kalmadı.Yaaa buradaki A101 kapandı.Mesajı daha önce görseydim keşke dışardaydım.:/
Kaç gün devam ediyor acaba.
Anneme de BİM'den mesaj gelmiş yarın çılgın indirim varmış sanırım fiyat yükseltmeden önce son indirimler. Depolamak lazım iyi yapmışsın.1-7 Eylül arası diyordu ben ilk gününde denk gelmişim ama marketi sıfırladım işte getirmezlerse başka anlamı kalmadı.
Meyve sularına ben de çok şaşırıyorum. İnanılmaz zamlandılar. Bir kutu meyve suyu nasıl 6-7 lira olur insan gerçekten hayret ediyor...Dimes 3 hafta içinde 3.25'ten 4.50 Liraya fırladı. Tamek ise şu an +6.50 Lira.
Markalı meyve suları indirime girdiğinde buraya yazılırsa iyi olur.
Bizim Denizli'nin Zafer Gazozu da uçtu. 2 LT 5.15 Lira. Keşke meyve suları ile gazlı içeceklerin fiyatları yer değiştirse.Meyve sularına ben de çok şaşırıyorum. İnanılmaz zamlandılar. Bir kutu meyve suyu nasıl 6-7 lira olur insan gerçekten hayret ediyor...
olmaz olurmu. Var ama sana faydası yok@Dosi sizin oralarda bir şey yok mu
Admin bey A101’den reklam mı aldınız?Benim gibi Capri-Sun enflasyonundan şikayetçiyseniz A101'de bu hafta Capri-Sun 1.25 TL, kaçırmayın.
Kaliteli indirimin yanındayız.Admin bey A101’den reklam mı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?