Şok!! Geniş Aile Cumartesi 20.00'da!!

yani bu gün öğle saatlerinde starın dizi sayfasında izmir çetesi 4 haziran geniş aile 3 haziran yazıyordu
şimdi girip baktığımızda izmir çetesi cumartesi 20.00 geniş aile cuma 22.00 yazıyor
yarın yada çarşamba geniş ailenin fragmanı çıktığında daha ii anlayacağız

istediğini de hacı hangisi kolay geliyorsa:)
birde ekşi ve incide de cumartesi yazıyor

Bir Ankara Polisiyesi/ Behzat Ç. dizisine RTÜK'ten uyarı cezası geldi.

spacer.gif

RTÜK, kararını, "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde yayınlanamaz" ilkesine dayandırdı.
Bu ceza ardından dizinin 20.00 olan yayın saatinin 22.00 sonrasına çekilmesi gündemde. RTÜK, "Canlı Para" adlı bilgi yarışmasına katılan bir kadın yarışmacının küfürlü sözleri nedeniyle Show TV'ye de oybirliği ile uyarı cezası verdi. RTÜK cezayı "Türkçe, özellikleri ve kuralları bozulmadan, doğru, güzel ve anlaşılır şekilde kullanılmalıdır. Dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez" ilkesine dayandırdı. (televizyongazetesi)

Bu demektir ki, Pazar günü 20.00 İzmir Çetesi, 22.00 özetsiz Behzat Ç, Cumartesi 20.00 Geniş Aile.

Bir Ankara Polisiyesi/ Behzat Ç. dizisine RTÜK'ten uyarı cezası geldi.

spacer.gif

RTÜK, kararını, "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde yayınlanamaz" ilkesine dayandırdı.
Bu ceza ardından dizinin 20.00 olan yayın saatinin 22.00 sonrasına çekilmesi gündemde. RTÜK, "Canlı Para" adlı bilgi yarışmasına katılan bir kadın yarışmacının küfürlü sözleri nedeniyle Show TV'ye de oybirliği ile uyarı cezası verdi. RTÜK cezayı "Türkçe, özellikleri ve kuralları bozulmadan, doğru, güzel ve anlaşılır şekilde kullanılmalıdır. Dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez" ilkesine dayandırdı. (televizyongazetesi)

Bu demektir ki, Pazar günü 20.00 İzmir Çetesi, 22.00 özetsiz Behzat Ç, Cumartesi 20.00 Geniş Aile.
Evet o da olabilir ve iyi olur :)

Cumartesi haberi birçok yere yazılmıştır. Star vazgecerse kötü olur.

Cumartesi haberi birçok yere yazılmıştır. Star vazgecerse kötü olur.

İÇ Pazar günü PT1' e alınmayacaksa değişmesin. :) Star' ın resmi bir açıklaması yok, bekleyeceğiz. Yarın
Geniş Aile' nin fragmanı çıkar heralde, diziye 4 gün kaldı.

Pazar günü özetsiz İÇ ve özetsiz BÇ bomba olur. İnşallah öyle bir şey olur.:)

Son düzenleme:
İÇ Pazar günü PT1' e alınmayacaksa değişmesin. :) Star' ın resmi bir açıklaması yok, bekleyeceğiz. Yarın
Geniş Aile' nin fragmanı çıkar heralde, diziye 4 gün kaldı.

Pazar günü özetsiz İÇ ve özetsiz BÇ bomba olur. İnşallah öyle bir şey olur.:)
Pazar senin günün olur artık :D

Senin dediğin gibi olursa Eleştirmen pazar günü senin için süper olur. Bende izliyorum zaten İzmir Çetesini. Geçen bölümde Ahmet Iptenalır (cem davran) çok güzeldi.

Bu kıonuda gelişme var mı?

Senin dediğin gibi olursa Eleştirmen pazar günü senin için süper olur. Bende izliyorum zaten İzmir Çetesini. Geçen bölümde Ahmet Iptenalır (cem davran) çok güzeldi.

Yeni karakterler bomba olmuş. Geçen hafta toparlanma başladı dizide ama maçtan dolayı çok sıkıştırılmış, aceleye gelmiş bir bölüm izledik.

Arkadaşlar Geniş Aile'nin Cumartesiye geçti. İzmir Çetesi ise cuma 22.30'a geçti. Hayırlısı olsun ben yine iki diziyide izlerim. Bu arada yorumlarınızı alabilir miyim?

ortamm resmin güzel
ve geniş aile için çok güzel oldu ve yeni bölüm fragmanı süper

Sağol hacı bundan böyle cuma 22.30'da İzmir çetesini izleyecem cumartesi Geniş Aile zaten o günler dizi izliyordum sadece dizilerin günleri değişti.

benim için iyi oldu zaten tvde tek seyrettiğim dizi geniş aile
tabi izmir çetesi severlere geçmiş olsun o saatte tv seyretmek baya kötü oluyor
ben bir adanalıyı 22.45te seyrettim bir ay sonra bitti
birde geniş aileyi 22.30da seyrettim o bitmedi ilki

Benim tv'de en sevdiğim dizi ve 1.bölümünden beri takip ettiğim tek dizi Geniş Aile. Ayrıca Geniş Aile'nin 92. Bölüm fragmanında ne oluyor ben izleyemiyorumda. Anlatır mısın bir zahmet?