Şok!! Geniş Aile Cumartesi 20.00'da!!

Şimdilik tam belli değil ama yayın akışı düzenlenirse belli olur. Bakalım görelim hacı cı cı cı cı cı... ("cı"lar şurdan aklıma geldi hani ulvi ile cevahir katip'in yanına gidiyordu ve konuşuyorlardı ulvide yankı yapıyordu yazdığım gibi)

Yarın netleşir. Eğer gerçekten varsa değişiklik web sitesine de işlerler...
Dizilerin fragmanı çıkınca belli olur diyecektim ama Geniş Aile' nin 2 gün önce çıkmış zaten. :) İzmir Çetesi' nin yarın çıkarsa belli olur, gerçi genelde Çarşamba sabahı çıkıyor. Ya da yayın akışını düzenlerler. İzmir Çetesi' ni haftaiçine almak gibi bir hata yapmazlar umarım. :)

Dizilerin fragmanı çıkınca belli olur diyecektim ama Geniş Aile' nin 2 gün önce çıkmış zaten. :) İzmir Çetesi' nin yarın çıkarsa belli olur, gerçi genelde Çarşamba sabahı çıkıyor. Ya da yayın akışını düzenlerler. İzmir Çetesi' ni haftaiçine almak gibi bir hata yapmazlar umarım. :)
Çıkmadı ki Geniş Aile'nin yeni bölüm fragmanı. Yanlış bakmşsın :)

Geniş Aile'nin fragmanı çıkmadı hala Eleştirmen.

Doğrudur, Youtube' da 92. bölüm fragmanı diye yazıyor, 2 gün önce de eklenmiş, bende diziden hemen sonra çıktı sandım. :)

20.00 Geniş Aile
22.00 İzmir Çetesi de olabilir.

Sihirli Annem Cuma'yı tek de idare edebilir zaten. Belki Bu Şarkı İkimizin'i alırlar Cuma'ya...

Normalde diziden hemen sonra çıkardı ama bu hafta baya geç çıktı.

Adminim hani Zeynep diziden çıkıyormuş ya sence gelecek sezon yeni bir kız gelir ve ceva ile koyu yine o kızın peşinde koşarsa dizi saçmalamış olur değil mi? Ben yine izlerim ama diğer arkadaşları bilmem. Sen izler misin?

20.00 Geniş Aile
22.00 İzmir Çetesi de olabilir.

Sihirli Annem Cuma'yı tek de idare edebilir zaten. Belki Bu Şarkı İkimizin'i alırlar Cuma'ya...

Sezon finaline göre düşünmeliler artık, hangi diziler bitiyor, hangileri devam ediyor. Şu anda Pazar en rahat gün, haftaya 2 dizi daha bitiyor. Pazar günü çok kolay bir gün olacak. Buna karşın Cuma ve Cumartesileri hala çok güçlü. Salı günü benim için ideal olur İÇ çünkü PT1' de izlediğim bir program yok ama o gün Papatyam var. En felaketi Çarşamba ve Perşembe' ye alınması olur. İÇ' nin çok çocuk izleyicisi var ve izleyicileri genelde genç, bu yüzden geç saatte başarılı olamaz.Behzat Ç. 3 bölüm sonra sezon finaline gidiyor, şimdi bitseydi Pazar' a alınırdı.

Adminim hani Zeynep diziden çıkıyormuş ya sence gelecek sezon yeni bir kız gelir ve ceva ile koyu yine o kızın peşinde koşarsa dizi saçmalamış olur değil mi? Ben yine izlerim ama diğer arkadaşları bilmem. Sen izler misin?
Saçmalamış olur tabii ki. Ama o konuda da yazdığım gibi ben komedi yönü olduğu sürece izlemeye devam ederim. Ben işin o kısmında değilim açıkçası...

Sezon finaline göre düşünmeliler artık, hangi diziler bitiyor, hangileri devam ediyor. Şu anda Pazar en rahat gün, haftaya 2 dizi daha bitiyor. Pazar günü çok kolay bir gün olacak. Buna karşın Cuma ve Cumartesileri hala çok güçlü. Salı günü benim için ideal olur İÇ çünkü PT1' de izlediğim bir program yok ama o gün Papatyam var. En felaketi Çarşamba ve Perşembe' ye alınması olur. İÇ' nin çok çocuk izleyicisi var ve izleyicileri genelde genç, bu yüzden geç saatte başarılı olamaz.Behzat Ç. 3 bölüm sonra sezon finaline gidiyor, şimdi bitseydi Pazar' a alınırdı.
Pazar günü gerçekten çok rahatlayacak ama Behzat Ç devam ediyor. Onun yeriyle oynayamazlar. Bunun dışında ise diğer günlerde şimdilik pek bir şey değişmeyecek.

xdragxx hacı bende yok cüneyt inay'in facebook'u ben Geniş Aile sayfasından öğrendim. Ayrıca o sayfada Fener Bahçe diye biri vardı sen miydin o.

yok ya ben değildim o fenerbahçe saçma sapan konuştu attılar zaten[:)]
1 2 dakika önce bende facebooka girdim baktım o sayfaya derya admin demişse doğrudur

Ben senin fenerbahçeli olduğunu öğrendiğim için belki öyle bir nick almışsındir face için diye düşündüm.

birde starın sitesine baktım şimdi o öğlen saatlerinde 3 haziran 4 haziran gitmiş yerine geniş aile cuma 22.00 izmir çetesi 20.00 yazıyor
yani artık çok büyük bir ihtimalle
GENİŞ AİLE YENİ GÜNÜ VE YENİ SAATİNDE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20.00DA

Star'ın yayın akışı bu haftanın değil geçen haftanın belki yayın akışını düzenlemek için karar alıyorlardır.

xdragxx hacı senin adın ne benim Şükrü biliyorsun zaten.

birde starın sitesine baktım şimdi o öğlen saatlerinde 3 haziran 4 haziran gitmiş yerine geniş aile cuma 22.00 izmir çetesi 20.00 yazıyor
yani artık çok büyük bir ihtimalle
GENİŞ AİLE YENİ GÜNÜ VE YENİ SAATİNDE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20.00DA
Ne dediğini anlamadım.