Şok!! Geniş Aile Cumartesi 20.00'da!!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar Geniş Aile'nin senaristi Cüneyt İnay facebook profilinde dizinin Cumartesi 20.00'a alındığını söyledi.

Evet asılsız olabilir ben Star'ın yayın akışına baktım hala geçen haftanın yayın akışı var demek ki birşeyler planlıyorlar herhalde.

Fragman çıkmadığına göre bir şeyler planladıkları belli. Hem İzmir Çetesi hem de Geniş Aile aşırı düşmüştü. Değişiklik şarttı. Umarım iki dizi için de iyi zaman dilimleri ayarlarlar... Gerçi son dört bölüm kaldı ama yine de daha da düşmemesi önemli...

Evet ınşallah iyi reyting alır. Adminim sence Cuma günümü daha zor cumartesi mi? Ayrıca cumartesi kaç reyting alır sence?

İnşallah ne diyelim. Bakalım İzmir Çetesi hangi gün yayınlanıcak?

Bu hafta olmaz Çarşamba çünkü komedi dükkanının çarşamba olacağını gösterdiler. Belki bir hafta ara verirler. İzmir Çetesi bir hafta ara verse çok iyi olur bence.

Star, Komedi Dükkanı'ndan vazgeçmiyor. Son bölümüyle A/B'de 40'lı sıralardan 20'li sıralara yükseldi Komedi Dükkanı. TOTAL'de de ilk 20'yi zorladı. Komedi Dükkanı çarşambadan alınmaz bence... Çünkü Komedi Dükkanı TOTAL'de 20. olarak ilk 15'e girebileceğinin sinyallerini verdi. Komedi Dükkanı reyting kaygısı gütmüyor bir de... Geniş Aile için iyi olur. Ama İzmir Çetesi toparlanamaz bir daha bence.

Bencede öyle iyi olur. İzmir Çetesi'nin reytingleri iyiydi ama sonra senaryo çok hızlı ilerleyince ve dram fazla olunca reytingler düştü.

Arkadaşlar Geniş Aile Kanal d'deyken Survivor'ı bile geçiyordu.

Geniş Aile neden bu kadar reytinglerde düştü arkadaşlar ve adminim hepinize soruyorum.

Eğer haber gerçekse Hayırlı Olsun ben Survivoru izliyodum ama Cumartesi günü bu hafta Derya Büyükuncu elenirse izlemem artık...Bu değişiklik olumlu yönde olur mu sizce?

Star Cumartesi PT1' de İzmir Çetesi' ni bırakmalıydı ama Cumartesileri aşırı güçlendi, en güçlü yapımlar artık Cumartesi. STV' nin bile en güçlü dizisi Cumartesi. Sezon başında durum tam tersiydi, Cumartesi en kolay gündü. Geniş Aile' de Cumartesi başarılı olamaz. Bence Star en güvendiği dizisini, yani Behzat Ç.' yi Cumartesi' ne almalıydı. Gerçi Star' ın en çok izlenen dizisiyle, en az izlenen dizisi arasında 1.5 reyting fark var. Bakalım, ne olacak, merak ediyorum. :)