Şok Şok Behzat Ç. İki Hafta Üstüste Yok

Star Tv bu dizinin arkasinda durmayabilir artik bu saatten sonra..

sezon sonuna kadar devam edecek dizi furkan :))

starın arkasında durduğu yegane kaliteli dizidir behzat ..

- - - Ekleme - - -

Dizinin Reytingleri saten içler acısı, bu aradan sonra AB de de düşebilir

pt1 e alsalar vadiden daha fazla alır ab grubunda:))

deniz arkadaşımızın açtığı haberle konunu içeriğinin yalan olduğu ortaya çıktı yöneticiler neyi bekliyor forum kaliştesi diye ötenler nerede hepsi sus pusişlerine gelince herkes tabi

deniz arkadaşımızın açtığı haberle konunu içeriğinin yalan olduğu ortaya çıktı yöneticiler neyi bekliyor forum kaliştesi diye ötenler nerede hepsi sus pusişlerine gelince herkes tabi

okudugunu anlamakta zorluk mu cekıyorsun yahuu :))))

haberi falan yalanlanmadi. haber zaten behzat kalkiyor demiyor böyle konuşuluyor diyor.. hele bi okuduğunu anla ondan sonra konuş

okudumö beryazsoy yayın akışını görmeden inanama yaından kalakacağı dedikodusu da yalanlandı kaç kere hala inat ediyon bir değüil iki değil içerikleri yalan olan haberler açıyon

emre kanallar iki haftalık yayın akisini gazetelere yoluyor. zaten emrah sebest dizinin yayınlanmıyacagını değil kaldırılacak haberini yalanladi. yayınlanacak olsa star bu haberi yalanlardi.

haber doğru . lütfen okumadan anlamadan cevaplamayın

not: behzat ile manyak bir haber geliyor az sonra :)))))

valla oo gazetenin resmini koy yoksa haberşin yalandır starın sitesinde görene kadar inandıramazsın insanalaro tsabi behzat söz konusu olunca dünden inanmaya razı olanlar hareiç

benim haberimde yalanlanlarnan kısım yok. yapımcı milliyetin kaldırılma haberini yalanladı işte ama 2 hafta dizi yok haberini yalanlamadı. atalarımız boşuna dememişler sukut ikrardan gelir :)))))))))))))))

ayrıca haberde iddaa diyor sen maşallah kesinmiş gibi konuşuyon amacın belli 2 cümle ile 200 yorum almak maşallh Allah kolaylık versin sana şak şak çılarınla iyi hanberler :)

sen nasıl okuyon yahuu hanri işte milleytteki ve benim haberin temelini oluşturan cümle :

"dizinin aralık ayının son haftası ile ocak ayının ilk haftası üst üste yayınının olmadığı da ortaya çıktı."

neresi iddia kesin bilgi içeriyor.. benim haberimde nediyor bu durum dizinin erken final yapacagı dedikolarına neden oldu.. dizi erken final yapacak demiyorum.

okumadan yorumlamak yasaklanmalı :)))))))))))))))

beyazsoy son yorumum o yayınlanmayacağı ortaya çıktı lafının kantı yok :D idaddanın iddası üzerinden haber brava:)

kardeşim bunun kanıtı yapımcı işte.. haber yanlış olsa bu kısmıda yalanlardı.. neyin peşindesin yahuuu :))))