Şili'de Meryem Uzerli Rüzgarı Esiyor.

Açık çek verdi haberi neydi.:A Çeki imzalayıp vermişler Beren'in önüne. Neyin kafasını yaşıyon sen magnum.:A

O zaman Aşkı Memnu'da Nihal'de coşmalıydı.:F Ama Bihter coştu neden acaba.:A Çünkü sevilecek roller belli.
Meryem'im için 2 Milyon verdiler Beren için ise söz verdiler.:d

Ay Meryem sadece 1. bölümde fenomen oldu ne diyorsun sen.
Kadın 1. bölümde tanındı ve tüm ülke onu konuştu sadece 1 bölümde.
Aşkı Memnu da iyi izleniyordu ama 1. sezonda kimse Bihter demedi 2. sezonda dedi.:DKi Beren'in ondan önce 2 dizisi daha vardı.:D

MY gibi koca prodüksiyon ile Aşkı Memnu kıyaslanamaz.:F Beren final sahnesine kadar iyiydi ama finalde ve Fatmagül'de aktı gitti zaten.:D

MY gibi koca prodüksiyon ile Aşkı Memnu kıyaslanamaz.:F Beren final sahnesine kadar iyiydi ama finalde ve Fatmagül'de aktı gitti zaten.:D
:FFatmagül'de 27 reyting mi aldı? @EFE UYSAL
İşte dediğim şey bu Aşkı Memnu zamanındaki sistem ile Fatmagül zamanındaki sistem farklıydı.

:FFatmagül'de 27 reyting mi aldı? @EFE UYSAL
İşte dediğim şey bu Aşkı Memnu zamanındaki sistem ile Fatmagül zamanındaki sistem farklıydı.

15'den aşağı dümedi. MY 6 reytinge bile düştü.:A

Off neyse Beren> Meryem işte kısaca. Benim işim var.:Z

ayol doğruysa güvenilir biir yazar ya da star kendi reklamını yaptırır :A

Zaten olayın içinde Beren'in oluşu otomatikman tüm Türkiye'yi ilgilendirdiği için boş reklamlara ihtiyaç duyulmuyor. Star bunu iyi öğrenmiş.:)

15'den aşağı dümedi. MY 6 reytinge bile düştü.:A

Off neyse Beren> Meryem işte kısaca. Benim işim var.:Z

Zaten olayın içinde Beren'in oluşu otomatikman tüm Türkiye'yi ilgilendirdiği için boş reklamlara ihtiyaç duyulmuyor. Star bunu iyi öğrenmiş.:)
ahaha kıvanç bile doğrulandı beren haberi de gerçek olsa doğrulanırdı ayrıca star timur savcının istemediği birine açık çek yazarak timur savcıyı karşısına alamaz:X

@sokak sanati ayrıca küçük düşünme my dünyada 400 milyon izlenmiş dizi berenin tüm dizileri alt alta yaz topla 400 milyon eder mi bilmiyorum :A küçük düşünme madem beren stardır idyorsun :A

ahaha kıvanç bile doğrulandı beren haberi de gerçek olsa doğrulanırdı ayrıca star timur savcının istemediği birine açık çek yazarak timur savcıyı karşısına alamaz:X

@sokaka sanati ayrıca küçük düşünme my dünyada 400 milyon izlenmiş dizi berenin tüm dizileri alt alta yaz topla 400 milyon eder mi bilmiyorum :A küçük düşünme madem beren stardır idyorsun :A
Beren en büyük Meryem en küçük. :A

@sokak sanati ayrıca küçük düşünme my dünyada 400 milyon izlenmiş dizi berenin tüm dizileri alt alta yaz topla 400 milyon eder mi bilmiyorum :A küçük düşünme madem beren stardır idyorsun :A

MY ile kıyaslanacak senaryo anlamında tek Aşkı memnu ama Prodüksiyon farkıyla alır gider zaten. Oyuncular ayrı star, senaryo iyi, dekor, kostüm. Büyük bir diziyle başlayınca büyük olursun tabi.:F Off neyse boş ver. İşim var dedik yaa.:F

En büyük Diriliş en küçük My :A Haddini bilecen. :A
yanlız meryem hakkında her gün haber çıkıyor ama konu yine coştu fark-ı meryem :A

MY ile kıyaslanacak senaryo anlamında tek Aşkı memnu ama Prodüksiyon farkıyla alır gider zaten. Oyuncular ayrı star, senaryo iyi, dekor, kostüm. Büyük bir diziyle başlayınca büyük olursun tabi.:F Off neyse boş ver. İşim var dedik yaa.:F
ayol beren küçük bir şirketle mi başladı ay yapım o sıralar yaprak dökümüyle zaten en büyük şirketti :F

Birde sallıyor beni kandırmazsın beni keriz mi sandın en fazla 16 aldı Sbt fazladan 4, 5 reyting dağıtıyordu. :A

HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANALDEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 1:30:16 24,27% 52,29%
2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 0:54:02 12,93% 30,08%
kapak.

Birde sallıyor beni kandırmazsın beni keriz mi sandın en fazla 16 aldı Sbt fazladan 4, 5 reyting dağıtıyordu. :A
http://www.gunceldurum.com/26-ocak-2011-reytingleri-26012011.html
bu da kaynak.