Şili zaten Beren sevgisinden ölecek. Yeni yeni Meryem'i tanımanız bizim esen rüzgarımızın boşluğundan faydalanmanız ve bunu bize karşı kullanmanız çok saçma.@*YıldırıM*
Meryem'in sadece 1 dizisi ile neler yazılıyor yurtdışında.
Şili zaten Beren sevgisinden ölecek. Yeni yeni Meryem'i tanımanız bizim esen rüzgarımızın boşluğundan faydalanmanız ve bunu bize karşı kullanmanız çok saçma.@*YıldırıM*
Senin kanıtında photoshop.kanıtın nerede meluntubacılar gibi oldun iyice
![]()
Beren oyunculukta Meryeme 10000000000 basar.![]()
![]()
Şopar Beren'de Star TV'de.Tabi starcısın ondan seviyon Meryemi pis melun.![]()
kaynak yazıyor biobiochile diyor gir bakSenin kanıtında photoshop.![]()
Boş ver. Bu totoşlara bir şey ispatlamaya gerek yok.En büyük Star Beren Saat Star TV'de diye Star pankart açacakmış zaten öyle duydum o zaman çatlarlar.
![]()
ne çatlıcaz be yapımcıları-kanalların boşboş pr çalışmalarını ali eyüboğlu bile köşesine taşıdı kimse kanmıyor artıkBoş ver. Bu totoşlara bir şey ispatlamaya gerek yok.En büyük Star Beren Saat Star TV'de diye Star pankart açacakmış zaten öyle duydum o zaman çatlarlar.
![]()
Kesin değil daha fragman gelmeden inanmam.Şopar Beren'de Star TV'de.![]()
Aynen oh patlasınlar çatlasınlar.Boş ver. Bu totoşlara bir şey ispatlamaya gerek yok.En büyük Star Beren Saat Star TV'de diye Star pankart açacakmış zaten öyle duydum o zaman çatlarlar.
![]()
Beren'in 5,6 dizisi var ama böyle haber yapmadı kimse Beren için.
Meryem'in sadece 1 dizisi ile neler yazılıyor yurtdışında.![]()
Kesin değil daha fragman gelmeden inanmam.Paçoz.
Aynen oh patlasınlar çatlasınlar.![]()
ne çatlıcaz be yapımcıları-kanalların boşboş pr çalışmalarını ali eyüboğlu bile köşesine taşıdı kimse kanmıyor artık![]()
10 değil 4 diyorumMuhteşem Yüüyıl gibi Türkiye'nin en sevilen dizisi olduğunu belirtelim. @xemrexxx hep der. Kösem'i Beren tutturamazsa 10 dizi batırmış gibi olur diye. MY'de 10 tutumuş dizi gücünde. Öyle 1 diziyle yaptı demeniz ilginç.![]()
Ben zaten izliyom Star sanki ilk kez izliyormuşum gibi.Fragman geldiğinde ama ağzın açık bir şekilde Star TV izleyeceksin totoş.
![]()
Ay Meryem sadece 1. bölümde fenomen oldu ne diyorsun sen.Muhteşem Yüüyıl gibi Türkiye'nin en sevilen dizisi olduğunu belirtelim. @xemrexxx hep der. Kösem'i Beren tutturamazsa 10 dizi batırmış gibi olur diye. MY'de 10 tutumuş dizi gücünde. Öyle 1 diziyle yaptı demeniz ilginç.![]()
boşuna uğraşma berene 80 bin meryeme 120 bin veriyorlar(Çat çut çıt) ohhh nasılda kulağa hoş gelecek.![]()
Aşkı Memnu reytingler Myye koydu.Ay Meryem sadece 1. bölümde fenomen oldu ne diyorsun sen.
Kadın 1. bölümde tanındı ve tüm ülke onu konuştu sadece 1 bölümde.
Aşkı Memnu da iyi izleniyordu ama 1. sezonda kimse Bihter demedi 2. sezonda dedi.Ki Beren'in ondan önce 2 dizisi daha vardı.
![]()
Fragman geldiğinde ama ağzın açık bir şekilde Star TV izleyeceksin totoş.
![]()
10 değil 4 diyorumayrıca my de yer almakla olsa nur-selma-pelin hepsi böyle coşmalıydı.
![]()
Sen melunsun ne yapacağın belli olmaz.Sen de Meryem hayranısın ama çaktırmıyorsun.Ben zaten izliyom Star sanki ilk kez izliyormuşum gibi.![]()
İki reyting sistemi de değişikti agb grubu mu ne çok fazla reyting dağıtıyordu.Reyting sistemleri hakkında araştırma yap.Aşkı Memnu reytingler Myye koydu.@sokak sanati
valla afk fgsn nin yanında o kadar da güçsüz olmadıAçık çek verdi haberi neydi.Çeki imzalayıp vermişler Beren'in önüne. Neyin kafasını yaşıyon sen magnum.
O zaman Aşkı Memnu'da Nihal'de coşmalıydı.Ama Bihter coştu neden acaba.
Çünkü sevilecek roller belli.
Sbt dağıtmıyordu mu kıskanma Aşkı Memnuyu 28 almış diziyle 16 almış dizi kıyaslanamaz.Sen melunsun ne yapacağın belli olmaz.Sen de Meryem hayranısın ama çaktırmıyorsun.
İki reyting sistemi de değişikti agb grubu mu ne çok fazla reyting dağıtıyordu.Reyting sistemleri hakkında araştırma yap.