Gözler bu akşam Beyaz Tv'de Tehlike arz eden bir yayın olabilir RTÜK'ü uyaralım
Gözler bu akşam Beyaz Tv'de Tehlike arz eden bir yayın olabilir RTÜK'ü uyaralım
bence rıdvan dilmende poposunu kaşısınGözler bu akşam Beyaz Tv'de Tehlike arz eden bir yayın olabilir RTÜK'ü uyaralım
Aynen ya süper bişi[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]çok teşekkürler
ayy tüm dünya sussun mustim konuşsun en büyük beşiktaş, şampiyon beşiktaş
Yenisi de güzel aynı anlama çıkıyor zatenALLAH ! başlığa ölünür !
Aynen ya süper bişi[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Farkı Bjk[emoji8] [emoji8]
yeni başlıkta güzel ama ayıptır bırakın sevincimizi yaşayalım insanlar bukadar kötü olmamalı düğünde göbek atan birine taş atmamalıyızYenisi de güzel aynı anlama çıkıyor zaten
Cansın, teşekkürler.Basta @sürgünüm olmakla forumdaki tum BJK fanlarini gonulden kutluyorum.Hak ettiniz .Devler liginde basarilar
evet cnm çok teşekkürlerCigdemcim sende BJK'din dimi? Kutluyorum )
Bu arada @sürgünüm @Çiğdem-@Harunnn60 ve forumdaki bjklileri kutluyorum tebrikler
ayy bu forumda en çok beşiktaşlı var galiba mayıskralını bilmiyordum onuda öğrendim şuan bu forumun yarısı beşiktaşlı süper @Harunnn60 @cookiesSonunda şampiyonuz bee. kutlamalara devam.
ayy bu forumda en çok beşiktaşlı var galiba mayıskralını bilmiyordum onuda öğrendim şuan bu forumun yarısı beşiktaşlı süper @Harunnn60 @cookies
Bir iki tane daha var. Titanium ve Mr.At filan Baya beşiktaşlı var.ayy bu forumda en çok beşiktaşlı var galiba mayıskralını bilmiyordum onuda öğrendim şuan bu forumun yarısı beşiktaşlı süper @Harunnn60 @cookies