'Şeref Sözü'nün Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

seref-sozu.jpg

Show TV'nin yeni dizisi 'Şeref Sözü'nün yayın tarihi belli oldu!

Yapımını Tims & B Productions'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt ve Toprak Sağlam gibi isimler yer alıyor.

'Şeref Sözü' ilk bölümüyle 14 Ekim Çarşamba 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Sadakatsizimi düşürür mü bu dizi :(

Son üç dizisi tutmayan bir ismin yeni dizisini dizi bakımından en dolu güne koymak neyin kafası acaba çok merak ediyorum.

Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı ve Sadakatsiz derken yazık olacak bir dizi daha geldi. 3 reytingden fazlasını göreceğini zannetmiyorum.

Görüntü bakımından çok kaliteli bir iş geliyor, senaryosuna izlemeden bir şey diyemem

Son üç dizisi tutmayan bir ismin yeni dizisini dizi bakımından en dolu güne koymak neyin kafası acaba çok merak ediyorum.

Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı ve Sadakatsiz derken yazık olacak bir dizi daha geldi. 3 reytingden fazlasını göreceğini zannetmiyorum.

Görüntü bakımından çok kaliteli bir iş geliyor, senaryosuna izlemeden bir şey diyemem
benim adımmelektutması gerekırdı od aşiret dizis..nehir erdopğan aşk bir hayldede oynadı