Dizi TRT de olmadığı için Tolgahan bu sefer kötü batacak.4-8. bölüm final haberi gelir.
Dizi TRT de olmadığı için Tolgahan bu sefer kötü batacak.4-8. bölüm final haberi gelir.
Aynen Şampiyon'un yarısı kadar süremez.Dizi TRT de olmadığı için Tolgahan bu sefer kötü batacak.
Bakalım, Bir Umut Yeter kadar sürecek mi? (6 bölüm)Aynen Şampiyon'un yarısı kadar süremez.
Sadakatsizimi düşürür mü bu dizi
Show TV'nin yeni dizisi 'Şeref Sözü'nün yayın tarihi belli oldu!
Yapımını Tims & B Productions'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt ve Toprak Sağlam gibi isimler yer alıyor.
'Şeref Sözü' ilk bölümüyle 14 Ekim Çarşamba 20.00'de Show TV'de başlıyor!
Zannetmem ya.Sadakatsizimi düşürür mü bu dizi
İnşallah düşürmez Sadakatsizim e dokunmasınlarZannetmem ya.
Türleri aynı değil. Hatta bu dizi günün en çok izlenen son dizisi olur.İnşallah düşürmez Sadakatsizim e dokunmasınlar
lale devri daha uzunduBakalım, Bir Umut Yeter kadar sürecek mi? (6 bölüm)
aynen katılıomTürleri aynı değil. Hatta bu dizi günün en çok izlenen son dizisi olur.
Eski dizileri izleniyordu, ama son dizileri izlenmedi işte. Bu dizide onlar gibi olacak.lale devri daha uzundu
asla vazgeçme 3 sezon baya izlendi...son dizisi yayından kalkarEski dizileri izleniyordu, ama son dizileri izlenmedi işte. Bu dizide onlar gibi olacak.
Siyah İnci 20 bölüm sürdü, Bir Umut Yeter 6 bölüm sürdü. Şampiyon'da TRT'de olduğu için devam etti 1 sezon. Tolgahan oyunculuğu bıraksın bence.asla vazgeçme 3 sezon baya izlendi...son dizisi yayından kalkar
ASLA VAZGEÇMEDE VARDI 3 SEZON SÜRDÜ.Siyah İnci 20 bölüm sürdü, Bir Umut Yeter 6 bölüm sürdü. Şampiyon'da TRT'de olduğu için devam etti 1 sezon. Tolgahan oyunculuğu bıraksın bence.
Yukarıda da dedim, eski dizileri evet uzun sürdü ama yeni dizileri TUTMADI.ASLA VAZGEÇMEDE VARDI 3 SEZON SÜRDÜ.
bu sefer şansı yokkYukarıda da dedim, eski dizileri evet uzun sürdü ama yeni dizileri TUTMADI.
Kasım sonu.Dizinin Helvasını ne zaman yiyoruz
benim adımmelektutması gerekırdı od aşiret dizis..nehir erdopğan aşk bir hayldede oynadıSon üç dizisi tutmayan bir ismin yeni dizisini dizi bakımından en dolu güne koymak neyin kafası acaba çok merak ediyorum.
Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı ve Sadakatsiz derken yazık olacak bir dizi daha geldi. 3 reytingden fazlasını göreceğini zannetmiyorum.
Görüntü bakımından çok kaliteli bir iş geliyor, senaryosuna izlemeden bir şey diyemem