Şeref Sözü - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Tanıtım iyi hazırlanmış. Tolgahan güzel duruyor, Sude'de olmuş gibi. Dizi bana Can Yaman'ın iptal edilen Can Borcum dizisini hatırlattı. Ona benzer gibi bir konusu var sanki? Ya da bana mı öyle geliyor acaba.
Can Yaman şöyle demişti dizi ile ilgili:
"Faruk (Turgut) ile yapacağımız yeni dizimizin adı 'Can Borcu' ve Beyrut'ta geçecek. Orada Holding sahibi bir işadamını oynayacağım. Canlandırdığım karakter, düğüne 2 gün kala Beyrut’tan bir telefon alacak. Yıllar önce hayatını kurtaran eski şoförü ondan kızını kurtarması için yardım isteyecek. O da can borcunu ödemek için Beyrut’a gidecek. Dizinin adı da “Can Borcu” zaten. Çokça aksiyon sahnelerimiz olacak."

Bende yükseleceğini düşünüyorum ya youtubede iyi izlenmiş

O ayrı bir iş değilmiydi ya

Reactions: Angelica
Ayrı bir iş abla. Hatta Gold Film'in işiydi, iptal edildi. Ama fragman bana bu diziyi hatırlattı.

Aynen. Yarın Menajerimi Ara ve Masumlar Apartmanı'nın reytinglerini çok merak ediyorum.

Biraz benzerlik var doğru ama orda korumamı olacaktı ne

Ben tanıtımı ortalama bildum büyük ihtimalle izlemem.

Yanlışmı okumuşum ben o zaman koruma diye
Dizi ile ilgili konuşmuştu abla gazetenin birine, şöyle demişti:

Show TV iyice kıraathaneye dönmeye başladı bu kaçıncı erkek dizisi.

Reactions: Jonsnow
Belki uygun gün olursa dizi değiştiririm de dizinin çok olmasını bırak hepsini de ayrı seviyorum hele pazartesi salı perşembeye dokunmam.
Pazartesi ve Perşembe güzel bir dizi gelse belki bakabilirim ama Salı günü asla olmaz.
Masumlar Apartmanı, Hekimoğlu, Menajerimi Ara, Baraj derken 4 dizi.
Bu da Salı gününe gelecek gibi.

Pazartesi ve Perşembe güzel bir dizi gelse belki bakabilirim ama Salı günü asla olmaz.
Masumlar Apartmanı, Hekimoğlu, Menajerimi Ara, Baraj derken 4 dizi.
Bu da Salı gününe gelecek gibi.
Ben fazlalıktan değil de sevme oranıma göre yorum yapıyorum ama salı bence de bırakılmaz. Bende tek Menajerimi Ara var ama o günki tüm dizilere bedel.

Reactions: Emre Ozansoy
Ben fazlalıktan değil de sevme oranıma göre yorum yapıyorum ama salı bence de bırakılmaz. Bende tek Menajerimi Ara var ama o günki tüm dizilere bedel.
Baraj > Salı dizileri.
Ama diğerlerini de izlemeden yapamıyorum. İzledikçe izleyesim geliyor, izlemeyince de aklımda takılı kalıyor.

Reactions: slhttnmtl