Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziye geri döneceğim.Survivor'dan dolayı bırakmıştım. @Bully 2.sezon olur mu ki :)
Dön bence de senaryo gayet iyi gidiyor. Bilemiyorum bu oranlarla sezon sonu biter gibi duruyor ancak daha fazla düşmezse 2.sezonu görür belki diziyi Survivor etkiliyor, Survivor'dan kurtulursa 5-6 reyting alabilir yine. :)

Sabah izledim final bölümünü. Çok ama çok duygusal bir bölümdü. Yiğit, kızını ve kardeşini korumak için kendi hayatını feda etti. Çok ağladım cidden. :( Hayatteyken kızına babası olduğunu da söyleyemedi. 18 yaşına geldiğinde amcasının aslında babası olduğunu öğrendi Elif. :(

Güzel bir diziydi ancak biraz ağır bir hikayesi vardı. Mafya olayları da dizide fazlasıyla yer tuttuğu için dizi genç kitleyi fazla çekemedi kendisine.

Kerem Bürsin inşallah sağlam bir gençlik ve romantik komedi dizisiyle geri döner ekranlara.

Şükrü Özyıldız ve Burcu Biricik de harika bir oyunculuk sergilediler dizide bundan sonra onların da takipçisi olacağım. :)

Dizide emeği geçen herkese teşekkürler, 26 bölüm süren güzel bir dizi oldu. Yazın dizi izlemek isteyenler için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum, tavsiye ederim. :)

Dizinin ilk bölümünü izlemiştim ama sonra bırakmıştım. Diziyi izlemeye yeniden başladım ve bitireceğim kısa sürede. :)

1. ve 2. bölüm tamam, 3. bölüme geçtim. :X

3. VE 4. BÖLÜM YORUMU

Bu Yiğit ne fena çıktı böyle. Garibim Kübra'ya olan olacak. :( Dizi güzel gidiyor, bu gidişle kısa sürede bitirim diziyi ben. :Z

5. bölüme geçeyim. :X

5. VE 6. BÖLÜM YORUMU

Oha ne bölümlerdi. Özellikle 6. bölüm müthiş ötesiydi. Kübra'nın hamileliği, sonra almamış olması, Sibel ve Yiğit, Derya'nın babasının ölümü, fotoğraflar. :D

Müthiş bölümdü, yarın 7. bölümü izlerim. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy