Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi sonlarda açıldı genel olarak çok beğenmedim ama ileride açılır gibi geldi bana haftayaki bölümü bekliyoruz. :)

Kayıp sehir tarzı olacak işte
Tek başına bir anne , çocuklara sahip çıkacak sorunlar belalar filan
@beyazsoy @KayıpSehir

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Kayip şehirle alakası pek yok. Anne çocuklara sahip çıkamıyor. Zaten şükrü kendini kurtarmış. Kerem zaten it kopuk anne kurtaramaz onu. Dizinin girişinde şükrü ile kerem mafya olmuşlar . hikaye babasının öcünü almak için mafya olan çocukların hikayesi

Dizi sonlara doğru hafif açıldı. Haftaya daha iyi sonuç alacak gibi ilk bölümü sonuna kadar izleyen çok az çıkar gibi

Sokakları Bile kayıp şehire benziyor
Iste 3 kız var , entrika , bol bol kas filan yürür gider
@beyazsoy

Sadece mekan benzer başka benzer tarafı yok iki anne birilerinin kutubu gibi birin de anne çocuklarını kol kanat geriyor bura da tam tersi anne var

Kayip şehirle alakası pek yok. Anne çocuklara sahip çıkamıyor. Zaten şükrü kendini kurtarmış. Kerem zaten it kopuk anne kurtaramaz onu. Dizinin girişinde şükrü ile kerem mafya olmuşlar . hikaye babasının öcünü almak için mafya olan çocukların hikayesi

Dizi sonlara doğru hafif açıldı. Haftaya daha iyi sonuç alacak gibi ilk bölümü sonuna kadar izleyen çok az çıkar gibi
Nasıl alakası yok
Bence kayıp şehir benziyor
Oradaki annede sahip çıkamadı , orada da 1 tane hatta 2 galiba okumamış çocuk vardı 1 tane okumuş çocuk vardı
Orada da kızlar vardı
Gidişat tabikide aynı gitmez ama ilk bakıldığında benziyor kabul et
Sokaklar bile benziyor

İşte çok akıl yoracak bir dizi değil alır yürür reytinglerde. :D
O kadar yürüyüp gidecek dizi değil ortalama konusu var

Nasıl alakası yok
Bence kayıp şehir benziyor
Oradaki annede sahip çıkamadı , orada da 1 tane hatta 2 galiba okumamış çocuk vardı 1 tane okumuş çocuk vardı
Orada da kızlar vardı
Gidişat tabikide aynı gitmez ama ilk bakıldığında benziyor kabul et
Sokaklar bile benziyor

Kayıp şehirde ana konu neydi İstanbul da tutunmaya çalışan bir aile. Burada ana konu babasının şerefini kurtarmaya çalışan çocuklar. Bunun dışında anne var çocuklar var mahalle aynı diyebilirsin. Ama önemli olan hikaye hikâye benzerliği çok az

Ha ilk yola şöyle çıkmış olabilirler elimizde böyle bir hikaye var kayıp şehir iyi reyting almıştı onun mekanını ve tarzini kullanalım demiş olabilirler ama zaten hikaye çocukları mafya olmaya itiyor @Harunnn60

Son düzenleme:
Ben yorumların hiçbirine katılmıyorum dizi en baştan sonuna kadar keyif ala ala seyrettiğim bir dizi oldu. Eksik noktalara gelirsek bence Kerem'in vücudu bu kadar ön plana çıkarılmamalıydı. İkinci olarak beyazsoy'un da dediği gibi o kadar altını bir camekan içerisinde bırakmak ne kadar mantıklı sorarlar adama. Üçüncü ve kendi kafamdan yarattığım senaryoya göre inşallah Yiğit ve Emir, Sibel'e aşık olmazlar yani o kadar kız var neticede. Bunun dışında gözüme çok kötü görünen bir şey olmadı.

Artı yönlerine bakacak olursak Altan Dönmez'in yönetmenliği zaten Güneşi Beklerken'de de oldukça hoşuma giderdi burada da onu gayet iyi konuşturmuş, görüntüler zaten göz alıcı. Onun dışında bence sırıtan kimse yok hepsi layıkıyla rol yapmışlar bu ilk bölümün en iyisi kesinlikle Tilbe Saran'dır.

Son sahne oldukça dokunaklıydı içimi ürperten bir sahne oldu diyebilirim orası. Bu dizi eğer bir aksilik olmazsa ileriye dönük umut vadediyor. Ve kesinlikle söylendiği gibi Bana Artık Hicran De ile alakası yok. [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG]

Kerem Bursin, 'Yiğit' karakteriyle ağabey olmuş. Fakir ama gururlu bir genç. Yine "aaaaa, ııııı" demeleri vardı. Cool gibi davranışlar da cabası. Bir de gidip, vücut gösteri yaptı. Eski performansına benziyordu. Hırsızlıklar, kadın etkileme taktikleri ve daha neler neler. Şükrü Özyıldız ise, 'Emir' karakteriyle çok pasif kalıyor. Yiğit, birden fazla kadınla alakası olurken; Emir ise, tek bir kadınla idare ediyor. Dizideki kadının haddi hesabı yok. Bir ara takip etmekte zorlandım. Ağır dram yüklü ama değil gibi de, son sahne itibariyle bir süre ağır dram çizgisi içerisinde ilerleyecek gibi gözüküyor. Biraz aceleye gelmiş gibi ya da ilk bölüm itibariyle bende böyle bir izlenim bıraktı.

Ben yorumların hiçbirine katılmıyorum dizi en baştan sonuna kadar keyif ala ala seyrettiğim bir dizi oldu. Eksik noktalara gelirsek bence Kerem'in vücudu bu kadar ön plana çıkarılmamalıydı. İkinci olarak beyazsoy'un da dediği gibi o kadar altını bir camekan içerisinde bırakmak ne kadar mantıklı sorarlar adama. Üçüncü ve kendi kafamdan yarattığım senaryoya göre inşallah Yiğit ve Emir, Sibel'e aşık olmazlar yani o kadar kız var neticede. Bunun dışında gözüme çok kötü görünen bir şey olmadı.

Artı yönlerine bakacak olursak Altan Dönmez'in yönetmenliği zaten Güneşi Beklerken'de de oldukça hoşuma giderdi burada da onu gayet iyi konuşturmuş, görüntüler zaten göz alıcı. Onun dışında bence sırıtan kimse yok hepsi layıkıyla rol yapmışlar bu ilk bölümün en iyisi kesinlikle Tilbe Saran'dır.

Son sahne oldukça dokunaklıydı içimi ürperten bir sahne oldu diyebilirim orası. Bu dizi eğer bir aksilik olmazsa ileriye dönük umut vadediyor. Ve kesinlikle söylendiği gibi Bana Artık Hicran De ile alakası yok. [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG]
Beyler diziyi deniz beğenmiş şimdiden geçmiş olsun)))

:F Ya bari sen yapma beyazsoy herkes beni uğursuz lanet bir şey çıkardı forumda. :D
@destere baktı olmuyor her izlediğim dizi kalkıyor gitti Amerika ya taşındı))) senin de sonun görür gibiyim)))
Bu arada iki kardeş sibele aşık olmadı mi sen nasıl izledin)) kerem o pirlantayi boşuna götürmedi

@destere baktı olmuyor her izlediğim dizi kalkıyor gitti Amerika ya taşındı))) senin de sonun görür gibiyim)))
Bu arada iki kardeş sibele aşık olmadı mi sen nasıl izledin)) kerem o pirlantayi boşuna götürmedi
Yahu Emir kesin aşık oldu ama Yiğit bence aşık falan değil elde etmeye çalışıyor gibi havası vardı sen izlememişsin asıl. :A

@denizz19 bu senin son Şansın eğer bu dizide tutmazsa seni forumda ölüm meleği ilan edicez forumca :F

Yarın iki grupta da 6 reyting ve üzeri alacak inşallah. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy