Dizi de klişe olacak konu bile yok. Bit adam bunları dolandıracak tek konu bu))Çok klişe yanlız dizi, hiç beklediğim gibi çıkmadı.![]()
Dizi de klişe olacak konu bile yok. Bit adam bunları dolandıracak tek konu bu))Çok klişe yanlız dizi, hiç beklediğim gibi çıkmadı.![]()
Aynen 1 saat oldu daha bir şey göremedik acaba Gönül İşleri gibi mi olacak dedim ama cık.Dizi de klişe olacak konu bile yok. Bit adam bunları dolandıracak tek konu bu))
Gönül işleri amerikan formatı onun konusu uç kizin gönül işi ve isleri gönül işi bu uç kızın başına gelen her iş aynı anda ucunun de başına gelecek ve her hafta farklı bir konu. sıcak aile dizisi bu türk formatı konu mutlaka olmalı ama yokAynen 1 saat oldu daha bir şey göremedik acaba Gönül İşleri gibi mi olacak dedim ama cık.
Gönül İşleri'de de konu yok o da klişe olaylarla ilerliyor ama o daha izlettiriyor kendini bence.![]()
Hmm anladım. Haklısın...Gönül işleri amerikan formatı onun konusu uç kizin gönül işi ve isleri gönül işi bu uç kızın başına gelen her iş aynı anda ucunun de başına gelecek ve her hafta farklı bir konu. sıcak aile dizisi bu türk formatı konu mutlaka olmalı ama yok
Bu kadar zengin adamların demek alarm sistemi alacak parası yokmuş)))Hmm anladım. Haklısın...
Bu kadar kolay, çabuk hırsızlık yapılabiliyor mu ya.![]()
Yokmuş demek ki.Bu kadar zengin adamların demek alarm sistemi alacak parası yokmuş)))
Hakikaten çok sıkıcı , biz o hayat benime geçtik en azından orada kavga bağırıs varDizi komedi gibi o kadar altın camekanli yere bırakıp gitmişler
Dizide herkes her yeri lembeli çekirdek gibi söyuyor ya bu ne)))