Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Babam tak diye kanal değiştirdi. [emoji20] [emoji20]
Habertürk izliyor,bu ne saçma dizi dedi!!!

Hicran bu diziden bin kat daha guzeldi:(

Dizi açılmazsa buda Kanal D kurbanı olur. :F
Bu kadar durgun beklemezdim diziyi hicran bu diziden cok daha iyi idi

Dizi de klişe olacak konu bile yok. Bit adam bunları dolandıracak tek konu bu))
Aynen 1 saat oldu daha bir şey göremedik acaba Gönül İşleri gibi mi olacak dedim ama cık. :(

Gönül İşleri'de de konu yok o da klişe olaylarla ilerliyor ama o daha izlettiriyor kendini bence. :)

:FO KADAR Tanıtım Yapıldı. .Kanal d 7 dklik ön tanıtımı bölümler yayınlamayı her gun 5 ı götürdü belki dizilerin yardımıyla ama böyle işi gerçekten zör daHa konusu yok dizinin....

:FO KADAR Tanıtım Yapıldı. .Kanal d 7 dklik ön tanıtımlı bölümler yayınlasa her gun 5 ı görürdubelki dizilerin yardımıyla ama böyle işi gerçekten zör daHa konusu yok dizinin....

Aynen 1 saat oldu daha bir şey göremedik acaba Gönül İşleri gibi mi olacak dedim ama cık. :(

Gönül İşleri'de de konu yok o da klişe olaylarla ilerliyor ama o daha izlettiriyor kendini bence. :)
Gönül işleri amerikan formatı onun konusu uç kizin gönül işi ve isleri gönül işi bu uç kızın başına gelen her iş aynı anda ucunun de başına gelecek ve her hafta farklı bir konu. sıcak aile dizisi bu türk formatı konu mutlaka olmalı ama yok

Gönül işleri amerikan formatı onun konusu uç kizin gönül işi ve isleri gönül işi bu uç kızın başına gelen her iş aynı anda ucunun de başına gelecek ve her hafta farklı bir konu. sıcak aile dizisi bu türk formatı konu mutlaka olmalı ama yok
Hmm anladım. Haklısın...

Bu kadar kolay, çabuk hırsızlık yapılabiliyor mu ya. :D:D

Dizide elle tutulur seçilecek karakter şükrü ve biraz yasemin. Şükrü de ele verdiğin basit. Kerem bursinin karakterini bu kadar kötü nasıl yaptılar ya

Dizi komedi gibi o kadar altın camekanli yere bırakıp gitmişler
Dizide herkes her yeri lembeli çekirdek gibi söyuyor ya bu ne)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy