Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jenerik güzelmiş, umarım dizinin kendisi de güzel olur. Başarılar tekrar... :)

bu dizi de hicran gibi geçmişe gitti..
geçmiş ve şimdiki zaman arasında olacak ama bu insanların aklını karıştırır..
Neyse şükrüye bakıcam biraz...
Zaten bir şükrü 2 yasemin diğerleri fos

Yorumlarınızı [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] hashtag'iyle atın lütfen. FF Top Trends listesine sokalım bari... :)

:Fyok yok şükrü zeybek oynadı da kerem ne yaptı bilemem...
neyse ama diziye hızlı giriş yaptılar galiba...
Ne bileyim, ikisi de oynayamıyormuş gibi geldi. Gerçi Kerem Amerika'lardan geldi, bilememesi normal. Şükrü biraz daha iyiydi...

Bu arada Tilbe Saran da yine başarılı performansıyla dikkat çekecek gibi... :)

[HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] Kerem ile tutkulu sahneler başladı bile. Her türlü Yasemin'i tercih ederim ama... :)

[HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] Kerem ve Şükrü'ye (gerçek adlarını kullanmak istiyorum şimdilik) ilk darbe geldi bile. Dedelerini toprağa gömdüler. Bakalım neler olacak daha sonra? :)

Herkes yorumlarını atarken [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] hashtag'ini kullansın lütfen... :)

@Bully, @Yiğitt, @denizz19, @sokak sanati, @sürgünüm, @Ahmad, @Cengo, @*YıldırıM* ve diğerleri... :)

dizi gerçekten durgun...Pazar günü hicranın geçmiş ve şimdiki olayları anlatması ve finali ve şimdi de bu dizide aynısı yapıldı.Sonları benzer mi bilemem...
Ama oyuncular biraz geri planda.

dizi gerçekten durgun...Pazar günü hicranın geçmiş ve şimdiki olayları anlatması ve finali ve şimdi de bu dizide aynısı yapıldı.Sonları benzer mi bilemem...
Ama oyuncular biraz geri planda.
Lütfen yorumunu [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] hashtag'iyle atar mısın? :)

[HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] Ben Urfalıyam Ezelden'e benzettim biraz diziyi. Bir düğün, bir ölüm ve İstanbul'a zorunlu göç. Ama biraz durgun başladığına ben de katılıyorum...

diziye ab dedik ama total de olabilir müzikleri falan bana o havayı verdi haksız mıyım?oyuncuları da...

Lütfen yorumunu [HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] hashtag'iyle atar mısın? :)

[HASHTAG]#serefmeselesi[/HASHTAG] Ben Urfalıyam Ezelden'e benzettim biraz diziyi. Bir düğün, bir ölüm ve İstanbul'a zorunlu göç. Ama biraz durgun başladığına ben de katılıyorum...
hayatta atmam bir de üst sıraya mı çıkartayım diziyi:(
dizi bence total olacak yani ab ile arasında çok ta fark olmaz...

diziye ab dedik ama total de olabilir müzikleri falan bana o havayı verdi haksız mıyım?oyuncuları da...

hayatta atmam bir de üst sıraya mı çıkartayım diziyi:(
dizi bence total olacak yani ab ile arasında çok ta fark olmaz...
Ağır total kokuyordu zaten baştan beri...

Bu arada iyi, atma. Keyfin bilir. Bu arada sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek misin? :)

Urfalıyam ezelden'in yeri nasıl belli oluyor...
Aman Allahım!
Ne demek istedin? :)

İlk 20dakika kızlara vücut göstermekten öteye gidemedi dizi)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy